Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
asi tak.a co sa tyka delikatnosti-mam tu taku jednu kocku.Ta by mala mazat k doktorke a stale to odklada.ale tam uz je to bez srandy,lebo si mysli,ze ma syfilis
som rovnakého názoru, panika, ostatne, nemyslím, žeby išlo o delikátny problém, ktorý by trebalo riešiť anonymnou cestou
teraz nic v zlom a na nikoho-nechapem,preco zeny nejdu hned k lekarovi.Cele tyzdne sa dokazu vypytovat a len sa im to zhorsuje
pálenie, svrbenie a všetky takéto veci, na to už existuje množstvo liekov, tak len sa pekne pobrať za lekárom, možeš si popritom urobiť aj ročnú prehliadku:)
..a ja si myslím,že Diana vďaka antikoncepcii má narušený chtíč,slabo sa zvlhčuje a to takto potom vyzerá...
neviem, čo to može byť, diana, nie som gynekologička, zájdi na kontrolu:)
diana
nemas infekciu?
pri normalnych okolnostiach som dosahovala pri prstovani orgazmus. no teraz sa cosi vo mne zmenilo.ked sa o to teraz pokusa partner, tak mi je to doslova neprijemne a akokeby by som pocitovala doslova palenie. mozete mi poradit?beriem aj antikoncepciu.mohlo by to byt aj tym?dakujem za vase nazory
Drz sa
ja malu nevidim az tak casto-preto mi je vzacna.A ucim ju somariny (jej mama a babka maju zo mna radost).Ale uz som ju naucila aj jednu prakticku vec,aj ked to bolo nevedomky.Ukazovala som jej,ako robi zajacik a funali sme cez nos.takze nemaju problem so smrkanim.urobi zajacika a soplik je vonku:-)