Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ja bojujem uz len proti tomuto.ale akurat dnes som hovorila o tom, ze sa bojim,ze to nepojde.Co mam robit-ked tu bude,ked nezvladnem ani telefonicky hovor? A SHAKTI NIKAM NECHGOD
don´t cry.. neplakaj, nikdy neni tak zle aby nemohlo byt este horsie :)
panika nech robis co robis,nech akokolvek bojujes-vzdy vyhraju"oni" . Ok idem - aj tak tu sedim na prd,nic nevidim a pisat si sama so sebou a sama pre seba nema ziadny vyznam! Mozte sa tesit- vyhrali ste-ja uz nemam chut ani silu vecne proti niekomu bojovat.
kde je ten bob?
kocky, zeny, baby, treba sa hlavne usmievat a nad muzskym plemenom sa iba zhovievavo pousmiat..
shakti-ja uz som na teba naviazana-uz ta nepUstim.
myrilyn- to preto,lebo nevidim(REVEM)-CIZE NIE JE TO DOSLOVNE
No super...tak teraz sa citim ako nakazena morom- PERSONA NON GRATA...dakujem vam vsetkym.ano citovo sa na mna neviazte,nezdravte sa mi,nekomunikujte so mnou a vobec si ma nevsimajte a najlepsie bude ked na mna vsetci zabudnete.
marilyn tebe som odpisala..
Panika, pekny den, co sa Ti vlastne stalo a ake je to spravne slovo?
ahoj marilyn-rada ta vidim./to nie je spravne slovo
Inak, Shakti, prepac, ze som sa ti neodzdravil, no mam zakazane akokolvek sa na teba citovo viazat a prejavovat to akymkolvek sposobom, preto som radsej ostal v separacii, i ked je mozno mozne, ze som prispevok, ktory tu vcera padol pochopil nie tak, ako to myslel autor.