Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
štrng!
Pocuvajte-sibe nam tu asi vsetkym. Podajme si paprcky a hrknime si cosi spolu,vypustime holubicu a v miery zime dalej.Teba si nevsimat? To sa da? :)) Ty si nepriehladnutelna!
mily pozorovatel-nevidis do toho tak nesud.
panika mam ta velmi rada- spolocne cosi vymyslime,neboj sa a ty to zvladnes,vycibris sa kym pride!
dobrý večer!
panika, ešte si tu? drž sa dievča! zvládneš to! aj keď je to ťažké...
fraisee má dnes celkom dobrý deň? teším sa:)postrehla som entuziazmus:)
a teraz marilyn a sharti: nemám právo zasahovať do vašej komunikácie, žiaľ, neskoro som si uvedomila svoj prešľap, ale napriek tomu uvedomila...; motívy mojej reakcie ponechám utajené, ak dovolíte, dokonca sa ani nevyjadrím, čo som tým chcela povedať;
nemusíte sa mi ďalej prihovárať, ani si ma všímať, chcem sa vám iba ospravedlniť.
MALI BY STE SA SPAMATAT! POUBLIZOVALI STE TEJ BABE CO SI SEM PRISLA PRE POMOC A SAME SA TU TERAZ LUTUJETE!ZE SA NEHANBITE!
(ak sa zobudim,este pridem)
za malo :)
Dakujem a ahoj.
povedala by som,ze idem nad tym rozmyslat- ale to teraz neviem.Aj tak tu uz padam zo stolicky...A zase som tu pozatazovala ludi,ktori maju kopu svojich vaznych problemov.
okaj, polezkaj si , uvar cajicek :) idem hetka, papaaaa, drzim palce, a pamataj, jasna mysel :)
asi idem chvilu do postele-vsertko sa mi toci.