Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
fuuuuha, noo, tak to je potom ine kafe. treba bojovat, skusit si s nim pohovorit (mozno predsalen natrafis na jeho slabu a citlivu stranku).alebo potom to uz riesit cez pravnikov no ale ak ma on vacsi vplyv alebo viac penazi, tak to bude tazke... ale nie nemozne
vies,je to o tom-ze vie, ze takto mi ublizi najviac.preve preto to urobi
tak treba pohovorit s chlapom a vysvetlit mu ze deti a matka maju byt spolu. treba o ne zabojovat. nadej zomiera posledna
uvazujem o tom tieto posledne dni a neviem,co budem robit.viem,co chcem-ale neviem,ako to dosiahnut
nezvyknu (vezme mi ich)
deti si zvyknu, ak sa bude rodicia chovat rozumne, nebudu robit zbytocne cirkus, tak aj deti to budu znasat lepsie
tu ti mozem poradit iba to, ze musis byt silna a statocna a nemozes nechat so sebou mavat. nedovol aby ti niekto ublizoval
NEJDE MI O RECI, ALE O DETI
MNA TO PREJDE-UZ ANI TAK BEREVEM,LEN MA HROZNE BOLI SRDCE A BOJIM SA DOSLEDKOV.A ESTE MA DESI,ZE SA TAKTO CHOVAM
a treba to teda vyriesit raz a navzdy, pevne si stat za svojim a nedat sa zlakat sladkymi recickami ani smutnymi ocami