Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
babulka ♥♥♥
:-(
ethelka drzim palce nech to vsetko dobre dopadne....bude zle ale len chvilku a za urcity cas budes opat stastna...
mám vás rada všetkých!dobrú noc!
ešte ma niečo napadlo...pred dvoma dňami mi jedna pani povedala keď sa jej velmi zhoršil zdravotný stav a keď om ju videla ako trpí a hladila jej chrbát aby sa nebála,tak mi povedala:Nebojte sa,ja viem že zomieram a som s tým úplne zmierená.....
na druhý deň zomrela a ja som si uvedomila,čo sú naše problémy za hlúposti oproti tomu,že sa človek musí zmieriť so svojim koncom:-(
Ja žijem a teda sa musím zmieriť s tým životom ktorý som si zvolila...
Dobrú noc pampúšik.......
Lili mi dnes poslala tak skvelý mail,že som si pri ňom uvedomila vela vecí,preto jej ďakujem!
Dr.jajbolí...ja ti pomáham??Kedy? Ale ďakujem aj tebe...asi si používala iný nick:)
Prajem vám dobrú noc,idem skúsiť zaspať,zajtra robím do obeda,v sobotu idem pomôcť ukladať drevo a v nedelu pôjdem na výstavu psov-malá chce yorksíra...budeme s ním asi umývať dlážku miesto mopu:-)
Neviem, o čo tu ide, ale Ethel mi veľa pomáha a radí, obľúbila som si ťa, ako každého na tomto fóre a nech sa stalo čokoľvek, ver, že som s tebou aj ja a držím palce, nech tá bolesť netrvá dlho.