Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panik-a

Dobre zlatka moje, dnes to uz zabalim. Rano skoro vstavam a caka ma blee den..Tak nezabudnite, zajtra je SPLN...och joj, kde su tie casy, ked bol pred 2 mesiacmi..Lubim Vas -takze vas zase podaktorych beriem so sebou :)). DObru nocku a pokoj na dusi. ♥♥♥♥&# 9829;

shakt

dufam ze ostatni sa neurazite ale v tychto chvilach viem ze toto najviac chape katty!
pančitka ty uz davno nie si sama- nie si sama od chvile,ako si prisla medzi nas a napchala sa nam do srdc :) si tam a ak si raz tam,uz nikdy nie si sama!Tak ako nikto z nas! Ludia co to tu len citaju,a necitia,nevedia to co my, to asi bohuzial nikdy nepochopia, pretoze to sa neda vidiet,neda pocut,neda chytit,neda pochopit-je mozne to IBA citit!!!
Dobru..v tejto zime idem pod sprchu-samovrazda :))
papa

katty19

šaktuška, veľmi ti rozumiem, vydrž to, aj ak len čítaš, pamataj, myslím na teba, ja tieto stavy veľmi poznám, veď vieš a zajtra, takto držím palce, sleduj...hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

p

Zlatinko, drz sa a nedaj im vsetku krv..ved neviem, ci cestou mame nejake transfuzne stanice :DD. vsetko bude OK-neboj..a hodim ti nieo z nasej starej korespondencie..urcite vies, z ktoreho mailu to je