Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

Ano povedal!Ty a ostatni :)
clovek tu vzdy najde lasku,pride si po lasku,ked ma pocit ze mu chyba a ked jej ma na rozdavanie tak ju tu necha pre ostatnych-ze?
:) Nebolo to az take hrozne,clovek si zvykne na vsetko,jednoducho musi..aj na to,ze tych,ktorich milujeme tu nie su..nie su tu s nami,nepohladia,neobjimu,nepovedia viac ako nas lubia a co pre nich znamename,no pri kazdej spomienke na nich si to uvedomime a pocitime, pretoze aj ked tu nie su...nech robime cokolvek,ideme kamkolvek-oni idu s nami- nosime si tie svoje lasky v srdciach! :) Tak ako ja nosim v tom svojom i vas :) tlacite sa sice,je mi to fakt velmi luto :) ale zmestite sa vsetci-nebojte :)
Lubim vas a dakujem,ze ste nezabudli :)
Idem buvat,nech sa vam sniva s vasimi laskami :)panči aj tebe:)))
Neboj myslim,ze vzdy tu bude niekto a nikdy nezabudneme a vzdy nas sem cosi bude tahat-zeby ta laska??? :) Pretoze vieme,ze tu ju vzdy najdeme. Ja mam ten pocit...
sakris aj u vas je taka kosa??
Mat tak svoj zivy radiatorik teraz pri sebe :)

panika

no tak asi jezibaba nie som dobra :(ä. Nikoho som neprilakala..pockam zopar rockov..to uz len prstom kyvnem a pojde to same :)).Idem pod sprchu a do postele..ale co tam...:DD
No tak fajn, uz mi sibe -takze som to predsa len ja..tak idem

panika

ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňň

panika

babulka,
niektore rozhovory su smutne, ale cloveka obohatia..viem to podla seba. Napadla ma jedna veta-sakra, hned ma rozrevala -lebo je neskutocne pravdiva..