Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ano povedal!Ty a ostatni :)
clovek tu vzdy najde lasku,pride si po lasku,ked ma pocit ze mu chyba a ked jej ma na rozdavanie tak ju tu necha pre ostatnych-ze?
:) Nebolo to az take hrozne,clovek si zvykne na vsetko,jednoducho musi..aj na to,ze tych,ktorich milujeme tu nie su..nie su tu s nami,nepohladia,neobjimu,nepovedia viac ako nas lubia a co pre nich znamename,no pri kazdej spomienke na nich si to uvedomime a pocitime, pretoze aj ked tu nie su...nech robime cokolvek,ideme kamkolvek-oni idu s nami- nosime si tie svoje lasky v srdciach! :) Tak ako ja nosim v tom svojom i vas :) tlacite sa sice,je mi to fakt velmi luto :) ale zmestite sa vsetci-nebojte :)
Lubim vas a dakujem,ze ste nezabudli :)
Idem buvat,nech sa vam sniva s vasimi laskami :)panči aj tebe:)))
Neboj myslim,ze vzdy tu bude niekto a nikdy nezabudneme a vzdy nas sem cosi bude tahat-zeby ta laska??? :) Pretoze vieme,ze tu ju vzdy najdeme. Ja mam ten pocit...
sakris aj u vas je taka kosa??
Mat tak svoj zivy radiatorik teraz pri sebe :)
Dobru noc lasky moje ♥♥♥
Velmi Vas lubim a myslim na Vas ..sladke snicky Vam prajem
no tak asi jezibaba nie som dobra :(ä. Nikoho som neprilakala..pockam zopar rockov..to uz len prstom kyvnem a pojde to same :)).Idem pod sprchu a do postele..ale co tam...:DD
No tak fajn, uz mi sibe -takze som to predsa len ja..tak idem
8o)
ozaj, uz Vam niekto niekedy povedal, ze ste uzasni a ze Vas mam VELMI rada ?
ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňň
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
TAK ODPOVIE MI TU NIEKTO ????
Dobry vecer
chcela by som sa Vas opytat, ci tu este niekto niekedy bude..Dakujem za odpoved
:(( a ten tabor je len pre chalanov Eti..ale tak tu mala nebude..zato starsia dosla, ze tam ide..ze pekni v....
babulka,
niektore rozhovory su smutne, ale cloveka obohatia..viem to podla seba. Napadla ma jedna veta-sakra, hned ma rozrevala -lebo je neskutocne pravdiva..