Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
tak zase idem do postele..ako lahko sa da vratit k starym zvykom-staci len nechciet nic ine :((
svagrina ma mononukleozu, dufam, ze ju dcera dovliecie a budem ta ,,najstastnejsia zena na svete ". ♥
cau gomez, ako mas ?
Vkročila k nám do dvora,
dvojmetrová potvora.
Viacej k nám už nevkročí,
má motyku v obočí.
Veľmi rýchlo beží Janko,
s rýchlikom ho spája lanko.
♥
Mam vas VSETKYCH do jedneho rada, aj teba Ethel a velmi sa mylis v tom co si myslis!Prijimam nazory inych aj ked nie su totozne s mojimi.
Nikto sa necitte vinny ani zodpovedny,ked mam pocit,ze mi ludia prestavaju rozumiet,odchadzam.Je cas stiahnut sa,cas na oddych a na seba.
Zatial sa majte.
..idem uz prec...prebehla som nejake veci a vidim, ze niektori ludia su slepi (bola som v inych temach, nebojte)..idem robit nieco uzasne.PA ♥
Dobre ranko ♥
zase som tu sama ..bleee :((
v podstate ani nemam dovod vyliezt z postele - ale urobila som to. Za tieto 2 dni tusim dospim cely svoj deficitny zivot...ale inak je mi uzasne..mam to ako terapiu-lezim a rehocem sa, pozeram telku a v podstate som stastna..a stale CAKAM..Prajem vam krasny dnik () ♥♥♥♥ 9829;♥♥
dobré ránko:) som mŕtva, ale makám ďalej, jednoducho musím, trošku sa priznám, aj chcem;
želám každému chuť niečo zmeniť a zasadiť sa za to a dokázať to
prvá? wow!