Chcem si umyť ruky

shakt

Uz som spat a nikde nikoho- vy workoholici!! :))
Draculka si necucla-jaaaaj som mierne vytocena,vraj mi nemoze vziat krv a urobit krvne testiky, pretoze jej poistovna nepusti, nemam pol roka od poslednych.sila!
A o dva tyzdne pojdem pod noz, len aby ste vedeli,ale vsak malina, no najradsej by som teda nesla :(
Ale inak fajnucko sa mam dnes,celkom...mal by to byt vesely den,no spaja sa so smutnymi spomienkami takze nic moc. Zanesiem kyticu,"vykecam"sa a tak..
Mam vas rada..

shakt

Dobre ranecko :)
a Dakujem vsetkym! Oni uz vedia za co a nie len za dnesny den,inak ma stvete :)
Mam vas velmi rada a teraz uz padam k Draculke :)))
panči drz sa,idem s tebou :) ved vies :)
katuska kde je strudla?? a zavin??
:))

katty19

xyxy, servus, no tak to si dobre poriešil, že si sa mi tam nepchal o tej pol piatej, však to čo by už bolo; vieš, mimoriadny, no tak áno, dnešný deň je aj mimoriadny, dnes majú moji miláčikovia meniny:) ale ináč, mám toho iba veľa pred sebou, obehať aj posledný úrad pomaly; idem sa už dávať dokopy, prajem ti pekný deň:)

katty19

Ježiši, dnes je taký deň, dnes mi toľko miláčikov má meniny, ja asi odpadnem, já to asi neprežijem, toto mi nerobte, takto sa pospájať a zgrupovať sa, to sú normálne návaly ako v prechode. Aj keď neviem, ako ten prechod, no, ale takto si ho predstavujem. Strácam niť, tak všetko najlepšie vy exoti Peťkovia a Peťky, Paľkovia. A toto mi nerobte nabudúce, pekne sa oddeliť, potom neviem, kde sa mám otáčať skor! ♥♥♥♥&# 9829;