Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
no, a som u kamarátky, idem sa tu učiť, jej rodinka odišla kdesi na dovolenku a nechali mi kľúče, aby som polievala kvety a starala sa im o rybky:) dobrá zhoda náhod, práve mi rupol systém, a počet obyvateľov sa v našom byte opať rozrastie o prázdninujúcu mládež, ešteže sa o mňa stará vyšší systém náhod, tých pozitívnych, dúfam:)takže som tu, aj nie som, ale častejšie nakuknem, snáď sa niekto pripojí
šaktuška...
Dobré ránko:)
šaktuška, nenechávaj ma tu samúúú, veď vieš, že sme identické, mali by sme byť všade spolu ako dvojičky, možno také malé dubáčiky, čo povieš?:)
som práve u kamarátky, trocha sa rozprávame, keď prídem domov ozvem sa, zatiaľ pá
no nazdar, dievčence, tak my takto, trocha smutne, ale snáď sa vyjasní, zdravím vás, damaxy, ethelka; damaxy, si už doma? alebo zatiaľ iba Slovensko, alebo vobec nie Slovensko, ale Grécko?
šaktulienka:) veď vieš, tie slová...
Dobrý večer:-) čo sa to tu deje? Tolko smútku....Shaktulka máš mailík.....
pozdravujem a pekny zvysok nedele ,katuska a teba este extra kedze sme z jedneho cesta/mesta
šakti, zas výjde slnko, najprv treba prejsť cez námrazu, potom inovať, nakoniec cez čoraz suchšiu trávu až začnú lúče opať slabnúť...
netráp sa ak zmeniť sa nedá, až všetko utíchne, príde opať nové ráno
a šakti sa usmeje, práve tak, aby seba nevyplašila...
Nie neda...no som rada,ze teba sa da...umieram pomalou a tou najbolestnejsou smrtou....
maj sa katty...
idem si pozrieť nejaký film, kamarátka priniesla:)
šaktuška, usmej sa mi trošíčka, aj keď sa zrejme nedá...
To isté prajem aj tebe a vám. Nech v človeku opať zahostí pokoj a všeobjímajúca radosť. Nevzdáme to, sme tu spolu, a máme sa radi. Pomožeme si, neopustíme sa. Ešte je stále v čo dúfať.:)