Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
pozdravujem vás slniečka moje....konkrétne? Shaktulku,Pančušku,Katušku,Samka,Gombíka,S_M,Danie lku,Dee,.....koho som zabudla?:-)))))
Shaktuška,ešte stále nič? Ja nie som o nič múdrejšia,len možno viac nahnevaná...Ale prišla som na to,že niektorí ludia chcú byť večne slobodný a týka sa to hlavne chlapov.Myslela som,že existujú vínimky,ale som sklamaná,že asi nie.Tak ako sa bezdomovcovi páči byť bezdomovcom a nevie sa prispôsobiť na to,že sa život môže aj zmeniť a môže mať svoj byt,niečo svoje...nevyhovuje im to tak.Tak isto niektorí dlho slobodní nevedia niekoho mať,nejakého blízkeho človeka....lebo je mi lepšie samím....Tak nech si to užívajú a potom neprosia o pomoc...
dobré ránko, dobrý deň, mám vás rada, pá:)))
tak som tu, čo bolo treba som popolievala a teraz už padám domov, počítač už nebudem zapínať, zrejme pojdeme rovno spať, tak dobrú noc
ostávam ticho stáť pred bolesťou druhých, tiež ťažko hľadám balans, neprestanem sa pýtať, neprestanem hľadať kľúč od brány srdca, som tu pre tých, ktorí spoznali a vedia, som tu pre teba
pamatáš? moj prvý vstup na zdravý? spomínaš ako mi bolo? moja bolesť bola rovnaká, ja neprestanem sa pýtať
pá
hmmm, ale teraz už skutočne idem, pá, zaťukať možeš aj tak:)
šaktuška, ešte som nikde nebola, predstav si, zaliezla som do vane, rýchlo, kým všetci vypadli, no, čo robíš? aspoň zaťukaj
pojdem zrejme zaliať tie kvety, tento hic si vyžaduje pitný režim aj pre ne
no, a zase som prišla neskoro:( ale stihla som aj úlohu dopísať, aj odovzdať ju švagrinke na opravu, aj som sa s trinásťročnou sesternicou išla opaľovať, aj na ruskej som bola, aj na kávičke a dobrom likéry u damaxy a aj darček som dostala, priamo z Grécka priletel:) zdravím všetkých:) mám vás rada, to len aby ste nezabudli a ešte niečo, pri vode som premýšľala, človek sa može aj inak rozdávať ako si myslíme, že možme a keď som to pochopila a prijala bolo mi opať lepšie;
keď sa nezabudneme rozdávať, hoci situácia je kadejaká, už sme vyhrali:) ty vieš, že práve teraz na teba myslím, šakti, tie dve slová...
ja som v chládku celý deň,slniečko by mi nezaškodilo:-)))))))) A zmrzku papám len ruskú....:-)))))
jahody síce nemám, ale natrhám maliny. Po ceste domov kúpim zmrzku. A samozrejme na vrch šľahačku.
Alebo radšej rumový melón?
Natierať teraz nie. Budeme len tak vylihovať v chládku ako skapaté kobylky.
A čo mi pripravíš na jedenie? Budú aj jahody so šlahačkou?:-)))))))Aj ťa treba ponatierať?:-)))))