Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
áno a kopec šťastia:) som rada, že si ma pochopila, už som si myslela, že píšem ako Španiel:)
a žeby sa ľahšie dýchalo? áno, aj to by bolo fajn a ak by sme už rovno nemali rovnaké podmienky, tak aspoň takmer rovnaké, aby na svete nezavládla nuda:)
nooooo. viem co naznacujes resp sa nazis naznacit.. nik nemal rovnake podmienky to je fakt. ani ja som ich nemala idealne a to ze som skoncila tak ako som skoncila bola vec nahody. cize popri ineho treba mat v zivote koooopec stastia. ja by som za ferove podmienky bola tiez. lahsie by sa dychalo :)
áno, máš pravdu, takto by to bolo správne, keby sme boli všetci ľudia rovnakí a mali rovnaké podmienky, takto by to bolo aj férové, ale to tak vobec nie je. jednoducho ti chcem, fraisee, iba vysvetliť, že jej vnútorné aj vonkajšie predispozície sú odlišné od tvojich, ale túžby má celkom také isté ako ty. a k tomu, k čomu ty si sa dostala ľahšie, ona bude prichádzať zdĺhavejšou cestou
a týmto ťa opať zdravím, šakti, a oznamujem ostatným, že mám rovnaký problém, aby si v tom nebola sama:) a mám ťa rada:)
hm, na mna treba ist jednoducho. neviem kto presne ma co za problem, len ze jedna kocka ma problem s laskou. kazdy z nas si nieco prezil a bol rozne skusany, niektori zatrpkli ini si na to zvykli. keby nam to vsetko pekne vychadzalo, bolo by to idealne.
tak vidíš, fraisee, ale ja ti s istotou možem povedať, že táto mladá žena je moc skúšaná a že by si si to s ňou nechcela meniť
viem, že ľudia majú rozne problémy, ale toto je vnútorný konflikt seba samého, a to je hrozné pole
normálna je aj smrť a koľko ľudí ju neprežije (puknutie srdca); vyhýbajme sa pomenovaniam, je to normálne, lebo normálne by mohlo byť snáď keby som sa v nemocnici posrala a sestrička by ma prišla poumývať, a dokonca, ani to by nemuselo byť pre niektorých ľudí normálne
vela veci nie je prijemnych.. toto tiez nie je prijemne.. ale casom to vzdy prejde. a stava sa to kazdemu druhemu z nas. tym to nechcem zlahcocat, clovek sa citi svinsky zle ale deje sa to a aj sa to bude diat.
lebo ak sa príliš často stretávame s odstrčením, smútok a zúfalstvo rastie a každému musí dojsť, že to vobec nie je príjemné
nezadarilo? také u mna nebolo. bohuzial, zivot je plny sklamania, na to si treba zvykat. nie vzdy ide vsetko tak ako chceme. u mna nic nejde tak ako ma..
...proste sa nezadarilo?
fraisee, ty si už ako dlho s tým svojim? a koľko si ich už mala takých na krátky čas?