Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
sweetberry, nie si sama:)
sme tu s tebou, len hľadáme nový začiatok
Mier sa nikdy nezačína ďaleko od teba.
Mier sa nezačína vtedy, keď protivník zloží zbrane. Mier sa nezačína vtedy, keď sa všetci okolo teba zmenia.
Mier sa začína v tebe, v tvojom vnútri, v tvojom srdci.
Mier možno dosiahnuť v jednej chvíli.
Svet sa zmení vtedy, keď zmením svoje chápanie sveta.
To, čo možem zmeniť, je moje chápanie sveta. To, čo možem zmeniť, je moja interpretácia druhých, skutočnosti aj seba samého.
Svet sa zmení vtedy, keď sa zmením ja.
V tom je skutočná nádej!
och a som tu sama
depkaaaaaaaaa vrrrrrrrr
pá šaktuška:)ň
no ved tak.. po skupinkach. na etapy. mne sa to lubi
budem končiť, spoluzakladateľka:) a ty, dievčatko, čo tam čítaš na tej druhej strane, dobre sa vyspi, nerozmýšľaj, snáď na to v čase prídeme ako to dokážeme:) a my to dokážeme, lebo naša hviezdička šťastia prichádza...:)) spi a oddychuj a netráp sa, pá
pá fraisee, ethelka, pančitka, gomézko, pá aj tebe J., samko, bobec, a drahý milli, fakt milli, kde si? chýba mi tvoj pokorný duch, okamžite sa vráť!!!!!! no a pá damaxy:) myška ešte nejde?:)))))))
urobíme nový plán pre svet:))))))))) zakladateľky
fraisee, ale však áno, tak som to myslela, lenže rozumieš, to by sa potom celé ľudstvo muselo narodiť naraz, lebo ak... no, už začínam rozmýšľať:) tak teraz si predstav, žeby som mala rovnaké podmienky ako moji rodičia, to by sa muselo nejako deliť, každá generácia rovnaké a vždy lepšie ako predchádzajúca?:))) myslím, že ma to začalo baviť:))))))))
nie myslim rovnake podmienky na startovej ciare. potom by si kazdy siel ako chce.. nie je fer ze niekto to ma ako na podnose a niekto musi na to dret jak blazon.