Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Samko,nedajú sa mi otvoriť prasiatka:-((((
Pančuška,teším sa,že ideš domov,lebo ťa tu potrebujú....chýbaš tu...prečo,to ti vysvetlím inokedy....()♥
Shaktulka....som rad,že si sa ozvala:-) Možno by som ti mala niektoré veci napísať na mail,ale vzhladom na to,že mám pocit,že viníš aj mňa A vzhladom na to,že neznesiem nespravodlivosť,kôli tomu všetkému mám potrebu očistiť aspoň čiastočne nie svoje meno,ale Mellove!Píšeš,že je zvláštne ako človek rýchlo zabúda.Na Melovu obhajobu musím reagovať! Za tie tri dni čo nikto nič o tebe nevedel som mala denne telefonáty,že máš vypnutý mobil,nereaguješ na správy.Niekto sa o teba bál!Takže slová ako zabudol,alebo,že ho nezaujímalo čo je s tebou absolútne neakceptujem!Možno tu tomu uveria,ja však viem iné veci....nezabudol a snažil sa.Ty si sa vypla,aj napriek tomu,že sa chcel o tom porozprávať.Vravíš,že láska je zlá a ty si teda najhoršia...takto by som to neformulovala...lúbili dvaja,len jeden z vás mal aj iné problémy a potreboval čas..ty si mu dala čas 3 dni,lebo si sa vypla(stále to zdôrazňujem).Čo sa za tie tri dni dialo si netušila a udialo sa vela,lebo ten človek mal potrebu ti niečo vysvetliť a strašne sa bál!!!! O teba sa bál! Tak nehovor,že mu to bolo jedno!!! Nebolo,vtedy nie,ale viem pochopiť,že po tom všetkom a po trucovaní je tak strašne nahnevaný,že ty by si bola tiež!A ako si raz povedala,je to moja vina,preto to beriem.Prepáč,nemala som vás zoznámiť...
na spinave ruky ti odporucam nejake vlhcene obrusky alebo antibakterialny gel na ruky..
Chúďatko moje, nič si z toho nerob, všetko prebolí.
"zijem",teda skor prezivam.dakujem vam vsetkym,no katty tvoje slova zatinali do ziveho..nevinte nikoho,vinna som iba ja..nemala som uverit
a ak vina je laska a laska je zla,tak som vinna a najhorsia..
a mam vas rada a stale milujem,pretoze ak ja raz milujem,tuto lasku mozno znicit iba spolu so mnou,verte ze sa o to snazim a snazit budem...svet o nic nepride...
caute a netvarte sa ako na pohrebe, je zvlastne ako clovek rychlo zabudne, oprasi sa a ide dalej...zabudne na ludi ktorich miloval,je to pre mna zvlastne ako to ludia dokazu...
Halóóóóó Shakti!!!!!!!! Pýta sa agronóm JRD dojičky: Mara, dalas koňom? Nie, predsedovi!:-)))))))))
Panika, pozerám ako puk, ale si tu len sama. Aj ti niekto odpovedá, alebo mi blbne PC?
no koncim..teda kredit konci....ani som nestihla naplnit stranu
Dievcatko, prosim ta drz sa ♥♥♥.
Pozdravujem vsetkych -zvestnych aj nezvestnych ♥
mne sa dari..dnesok je moj :(((((
bulhari nemaju paragrafy ?