Chcem si umyť ruky

katty19

písala si, že si klaun? si iba anjelik, vždy ochotný uveriť každému, kto sa ti postaví do cesty. Zato si sa takto pomenovala? Zato, že máš viac dobra v sebe, ako ostatní? To tento svet by sa mal za seba hanbiť, že neposkytuje to, čo potrebuješ. Usmievať sa na ľudí, poskakovať si, keď sa ti zachce, zatancovať si, keď to na teba príde, jednoducho sa uvolniť a byť sama sebou. Lebo ťa naučili hrať pretvárku a vždy si ktosi len odďubne z tvojho dobra a nechá tak. A potom sa dívame všetci, že aká náladovosť. Aj ti takto poviem, hľadaj si ďalej svoje útočište, istotu a dobro, upokoj sa, moja, a kým sama nebudeš chcieť, tak nepíš. Nech si každý váži tvoj príchod. Teraz myslím aj na seba.

katty19

Nebudem ti teraz písať básničky, skúsim svoju životnú múdrosť, veď vieš, čo všetko som si ja... Keď to prišlo, jediné, čo ma držalo, prežiť, čo by ako bolo. Nepozerala som sa doprava ani doľava, čo si kto myslí, dívala som sa iba dopredu a chcela som, moc som chcela nový začiatok. Hanba ma prikláňala k zemi, ale vždy som si opakovala "buď hrdá, moja, aj keď ťa ktosi riadne prišliapol". nedalo sa hneď zabudnúť, ale v čase prišli ďalšie možnosti utriediť si život tak, aby som mohla byť so sebou spokojná. Ešte stále nie som, ale dúfam, ja verím, že raz budem. A to isté chcem aj pre teba, aby si opať začala byť na seba hrdá, že si to prežila. V poradí už neviem koľkí pád, ale, zase si sa postavila. Chválim ťa, dievča, že si také šikovné, že sa nevzdávaš, keď si to druhí o tebe myslia, len hľadáš svoju istotu a dobro. Opať sa nachádzaš, svoj povod, ktorý je nádherný. Neplač, usmej sa dievčatko, ja, ktorá poznám utrpenie a bolesť ťa chválim, si moje slniečko:)

katty19

O šaktuške? Ja nie, ale verím, že toto bol pre ňu silný úder pod pás. Nemyslím, žeby to nezvládla, ale je moc zúfalá a nešťastná, keď nielen z druhých, čo jej robia, tak aj sama zo seba, lebo to vždy pripustí. Vždy nová hra a nekonečne sa opakujúci príbeh. V tomto sme si podobné. A pritom jediné čo potrebujeme ja kúsok istoty a dobra. Dobro a istota, nech si okolostojaci dávajú pozor, lebo ak ich nedosahujeme, potom strácame balans a može to s nami dopadnúť veľmi zle.
Šakti, viem, ako ti teraz je, alebo neviem? Netrúfam si, ale jedno ti poviem, toto opať prejde, aj keď sa to nikdy neskončí. No dá sa do tých našich životov vpustiť kus múdrosti a snáď, no ktovie, aj zázraky sa dejú:)

ethel

Teraz ma napadla taká maličkosť..raz som hladala jedného človeka a ten človek ma videl,ale ja jeho nie...a chýbal mi....a ozval sa mi takou zvláštnou šifrou na ktorú čakám.....lebo mi zase chýba.....

ethel

...idem aj ja robiť niečo pozitívne..napríklad brušáky?...posielam božtek na voňavé líčko niekomu,kto vie,že ho má voňavé...a je to žena!