Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
mam icq. napis mi na mail borlando @ pobox.sk a mozme si popisat ak budes chciet.
My ho máme doma:-(.... a... úplne som sa izolovala od ľudí, ja tu vlastne nikoho ani nemám... Prosím ťa, nemáš ICQ? Nemôžem tu veľmi písať...
nedoverujes druhym ludom alebo ako mam tomu rozumiet? ten liek to ti niekto predpisal alebo ti ho len tak dali v lekarni?
So psychologičkou som v kontakte každý deň. A nie, "pri sebe" už nikoho iného takého nemám... Zasa to začína, a to som tú tbl. užila okolo 7h...
no mozno to chvilu potrva kym zaberie lebo to moze trvat tak tyzden a v pohode aj dva. tak mozno aj preto mas pocit, ze ti to moc nepomaha. mas len psychologicku, ktorej sa zdoveris a potom uz nikto? ziaden kamarat, kamaratka, rodina? ako casto chodis k psychologicke?
Mám psychologičku. A ten Lexaurin- asi od víkendu. Ale keď pomôže, tak len na chviličku:-(
aha. tak to rozumiem. a mas niekoho komu sa zdoverujes alebo si to vsetko nechavas pre seba? ako dlho beries ten Lexaurin?
My tu máme len 1- ného, ten má dovolenku, a druhý je 95km.
sak ten privod vody otvor ne?
ale zrejme by to chcelo aj toho psychiatra aby to aspon zhodnotil, ci ten tvoj stav vyzaduje lieky alebo nie. ci nechces ist k psychiatrovy?