Chcem si umyť ruky

shakt

A nastastie existuju ludia,ktori ma miluju aj s mojou diagnozou,lebo vedia co sa za tym ukryva,maju zaujem to spoznat! Len asi budem musiet zmenit orientaciu!! :-))))))
A z celeho srdca dakujem panči ze v tychto poslednych dnoch stala pri mne,odpustila, dokazala to!!! a lubi ma taku aka som, taktiez katty a tymto mojim realnym zlatickam okolo mna!
A tym ostatnym som sa uz ospravedlnila, jedno ospravedlnenie staci,viac spravit nemozem! Zivot plynie a na mna sa zabuda lahko a jednoducho!

shakt

Chyby robi kazdy,ale len malokto ich dokaze odpustat.Ak zivot ide jednoducho dalej pre niekoho,ide pre nas vsetkych. Osud je nevyspytatelny a chyba je vzdy na oboch stranach. Ak niekto nedokaze milovat so vsetkym,ak niekto nedokaze odpustat tak nemoze milovat.
A ideme s pančou na vylet!! Mozte nam vsetci tisko zavidiet!! Splnime si prvy sen a potom dalsie! Kazdy ma miesto na tomto svete,su aj horsi ludia nez ja!
Kazdemu obcas preskoci :-)) a kazdy mame svoju diagnozu :-))
Som pripravena zazit zajtra paniku!!!
:-)))znicime to tam! :-))Dvaja blazni na uteku! :-))aj ked nejdete s nami, v srdciach vam ukazeme nas sen!!

katty19

dobré ránko:) kým som to dopísala a neodoslalo to!!! ale ja sa nehnevám, samé nepodstatné veci, iba také faktické poznámky, ale tie podám aj inokedy; teraz už musím letieť

váženííí, von je zima a sviežo, choďte si zabehať:)

katty19

dobré ráno, dobrý deň:) nesiem vám šťastnú novinu, von je zima, možeme opať poobliekať mikiny a tešiť sa z čerstvého vzduchu, apokalipsa hromadných infarktov je zažehnaná

katty19

keby mne niekto útočil na moju váhu, ani by som nezareagovala, a na čo? toľko vyhodenej energie, ani by som si ho nečítala, pokiaľ by mi to sposobovalo problémy (afekty hnevu), však andrejko umí čítať a pomerne dosť rýchlo chápe, takže čo?

katty19

miss, no tak bude, čo, sa nám chlapci vykecajú, potom trocha utíchnu a zase sa vykecajú, potom dievčatá začnú, aby tu bolo stále živo, keď už slobodní opustili štafetu