Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

samko r.

Elka, teraz som mal zlé šichty /teplo, nepravideľnosť.../ a keď som mal aj voľno, nedostal som sa k PC, lebo bol okupovaný synom. Ozaj, dnes ti na meil napísal postup ako si tie fotky vytiahneš. Podpísal som ho ja! Ozaj, Jozef mal úpal!!!

samko r.

Shakti, preboha čo zamýšľaš? Teraz si ťa predstavujem ako kráčaš s lanom v ruke na konci ktorého je slučka niekam do lesa! Hádam by si kvôli chlapovi ne.... Život ide ďalej, uvidíš, to najkrajšie ešte len príde!!! Trvalo mi dlho kým som si prečítal tvoj článok /nerád pozerám písmená, radšej obrázky/, ale ťa prosím, neurob hlúposť. Keby som bol mladší a slobodný a pil by som, tak by sme sa spolu dorúbali a tamto by ťa prešlo. Hlavu hore, chlapov je plno!!!

SHAKTI

Vzdy ked vam Boh nieco vezme,nieco vam da :)musite cosi stratit aby ste ziskali cosi nove,vzdy ked nieco stratime,nieco ziskame :)Dar..Cely cas som hladala svoj zmysel zivota,vedela som,ze je v laske..ale nie v takej v akej som ho hladala,hladate cosi a nakoniec to co hladate je vo vas :) Novy,krasny a uzasny pocit,z lasky-laska..
lucim sa,musim sa starat o svoj DAR..
mam vas vsetkych rada a tym,ktorym som sposobila problemi alebo trapenie sa ospravedlnujem,zufalstvo a bolest cloveka premenia na stvanu zver,ked nerozmysla,ale pohana ho iba ta bolest, zaslepuje ho a meni na nieco,co sam nespoznava..
Netusila som kolko lasky je vo mne,ale dam ju vsetku tomu,kto si ju zasluzil..
s pančitkou sa tesime na splnenie nasho sna :)a katty tiez rada uvidim :)a dakujem jej za slova,ktore napisala v case mojej nepritomnosti..nase duse su skutocne rovnake a len ten co zazil smrt svojej duse a bolest,vie,tak ako ona- citit bolest inych.
A slobodni mozme byt iba z laskou, nikdy nie sami!laska nam dava kridla a pocit slobody,laska nas vyslobodi zo zajatia a znovu do neho uvrhne..
Milujte a nebojte sa toho,laska je silna a nie vzdy iba krasna,no ak ten pocit citit v srdci stale,kaslat na hrdost, zlost,hnev..nepocuvajte inych,ale pocuvajte to co je vo vasom srdci,len to je pravda,ini sa len pokusaju znicit to co mate a je to velmi jednoduche,laska je velmi krehka,sprevadzana pochybnostami,strachom,ak im dovolite ovladnut vas,stratite to co tak velmi milujete a vzdy milovat budete... ak milujete,vytvorte si vlastny svet, v ktorom budete len vy dvaja a nik iny, nikoho do neho nevpustite,nikomu do neho nedovolte nahliadnut..kazdy tuzi po tom co nema a ak vidi,ze to co nema,maju ini,pokusi sa im to vziat alebo znicit..
Verte tomu koho milujete,pretoze viete preco ho milujete,preco to citite..na nicom inom nezalezi! Nic nie je dolezitejsie ako milovat a byt milovany,len to nas naplna,len preto sme tu a vdaka tomu sme tu..Je potrebne potlacit vlastnu bolest do uzadia,nemysliet viac na sebe,aby sme neznicili dar,ktory je v nas :)a preto idem,viac sa netrapit,lebo uz netrapim iba seba..
Nasla som tu vela a vela som tu aj stratila,ale to co mam,sa da ziskat iba v realnom svete :)
Ti co chcu vedia kde si ma najdu...ti co nechcu,ma ani hladat nebudu..raz vam ukazem moj DAR :)
Bru :)
a s pančitkou hura na vylet!!!! za splnenim svojich snov

panika

konecne tu fuka vietor, uz sa da dychat. Cestou do herne aj poprchalo, neviem, ci to nebude dokonca nejaka burka. idem uz domov.

Ludenkovia moji, velmi vas vsetkych lubim ♥♥♥♥&# 9829;