Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Skúšam Lexaurin, ale moc nepomáha. Ku psychiatrovi ináč nechodím, len ku psychologičke.
nemozes vyhladat druheho psychiatra? ved nema kazdy dovolenku. popripade skus ist do lekarne ci nemaju nejaky caj na ukludnenie alebo nejake vytaminy s magneziom.
Prosím vás, neviete mi niekto poradiť? Je mi psychicky veľmi zle, psychologička volala včera do Pezinka, všetko je plné, máme sa ozvať v auguste, ja to dovtedy nevydržím- depresie, úzkosti:-( A psychiater má do 6.8. dovolenku- ináč k nemu nechodím, ale chcela som zájsť aspoň pre nejaké tbl. Neviem si už rady, som na dne:-(
lubim vas ♥♥♥
zajtra uz by som mala mat Pc..
ludia nebojte sa, skripe, ale to prestane...kym ma clovek sny, ma preco zit...jeden z nich si splnime a dame moznost dalsim. Velmi sa tesim
Nejako to tu škrípe?
A teraz už musím fičať do Hriňovej. Dúfam, že nebude zase také teplo ako v piatok. Achooooooooooooj!
2 šakti: jú ara not anchelo? E god ize dídžej?:))
Hlavu hore, nič sa neje také horúce, ako sa uvarí. :))
Achoooooj! :)))))ja si "to" dole nečítam, ja si to len chytám keď musím cikať:)))))
To dole si necitajte,su to iba dristy.
Tieto slova patria dvom ludom- ublizila som vam a klamala,odpustte. Melove a Etheline meno je ciste.
I m not angel!!!
Zbohom..