Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
cim sa nechcem dotknut nijakeho madara/rky -mne nevadia ziadne narodnosti ine
pisem jak madar
asi by sme si mali každá založiť témy, vy Slobodnú komunikáciu 2, 3 a boli by sme slobodné
ale teraz už vážne, sloboda neprichádza ľahko; raz mi moja poloturecká kamarátka napísala: "len ten je hodný slobody a žitia kto denne za ne ide do boja", bola somnou aj na súde, keď som behala; nikdy nezabudnite na tieto slová, sú veľmi pravdivé, za slobodu treba ísť každý deň do boja
no teda dufam...mam na to este par tyzdnom...potom uz nic..nikdy
Shakti, mas maila. Nemozem verit, ale stale dufam. ARIZONY :DD kupujem ich a, lebo je v nich vlaknina (xi xi..aburizony nelubim, nie su sladke)
katty v tom je medzi nami rozdiel,ty veris ja uz nie a panča verit nemoze...ty si slobodna,no my nie...
ide ťa trafiť tá tisícka?
ano pamatam panči...a viem o com hovoris velmi dobre...si zmierena s tym,aj ked tuzis..a zrazu necakane to pride,okusis stastie,kusok lasky a potom je len tak smahom ruky vsetko prec a ty nevies co dalej,nevies kam,nikam nepatris a uz nevies zit tak ako pred tym a tak uz zit nemozes...nemas na vyber..
arizóny alebo burizóny? to by aj mňa naštvalo...
Katty, prave to ma serie..uz ani nespoznam