Chcem si umyť ruky

panča

a kym sa este poberiem -zlatinko moje, ani ja uz nefajcim...sice som mala prestat v urcity den, ked som sa rozhodla blbnut, ale aj to uz konci (no fasa, snad mi rozumies-tabletky) :D, no a uz som zabudlaa, co som chcela povedat..som ako z nejakeho ustavu, neudrzim nit :DDD.

a neboj, zacinat sa da od znova -chce to len trosku pevnej vole a odhodlania. a v podstate netreba pri tom prikyvovat ostatnym -som hrdina, ze ? ved pockaj, ked tu budem o par mesuacov skucat. Ale aj tak budem uz navzdy bohata -mam vas a to mi nemoze vziat nikto. No aj by som pokracovala, ale to by urcite niekto na mna zavolal zachranku, lebo by mi nebolo rozumiet. som unavena a tak aj pisem..ale pointa je : Shakti, nicoho sa neboj ♥.BRU ♥♥♥

panča

Ahojte babulky, cely den nemam sancu skocit na net..uz z toho sediviem, asi som fakt zavisla.
Velmi vas lubim ♥♥♥

celu noc som bola hore, nepomohli mi tu ani tie kravinky s Filagom..dnesok bol horsi ako vcerajsok. Snad sa zajtra dostanem . Idem na VV a spat.

shakt

Dobru noc vsetkym...
Musim sa uprimne priznat ze mi dost chyba Ethel..o panči ani nehovoriac.
Mam vas rada,nezabudnite,stat sa moze vselico..
Bru..

shakt

ale no katus,tolkymi komplimentami si ma zasypala az sa tu cervenam :-)chi :-))
neviem katty,u mna sa v poslednych dnoch strasne rychlo a radikalne striedaju emocie,prave teraz je to taky zvlastny pokoj,neviem to pomenovat a uz vobec netusim preco ho citim...myslim dusevne.. no na mne by sa vazne mohli ucit buduci psychiatri :-)))
bodliaky nie su moc dobre cica!!! niektorych ludi z nich zvykne boliet hlava,vysielaju totiz dost negativnej energie,ja mam ovela radsej slnecnice!
:-)
svadba hovoris...no,k tymto veciam som dost skepticka...hej ty si na svadby expert,ale uz ked ta pozvala,tak musi s tym ratat :-))

katty19

zase som si niečo kúpila, tentokrát koberček, prestieranie a zaujímavé tieločko; včera som si priniesla z túry bodliaky, posobia goticky:) takže kopec správnych zážitkov, chi

katty19

práve som sa vrátila z roboty, bola ma pozrieť aj damaxy s rodinkou:)

myslím, že pravá šakti začína vychádzať na povrch, toto si ty, hlboká bytosť, rozumná a vznešená:) som rada, moc sa teším, TEŠÍM SA!!!!!!:)))))))))

dnes som dostala pozvanie k svadobnému stolu, kamarátka z výšky, moja spoluspiaca, spolusediaca, naša Lenočka, Ema sme ju volali, sa nám vydáva:) a ja zase neviem, čo si oblečiem, aký dar jej kúpim a čo je najlepšie, ako to celé dopadne:) musím si dávať pozor, aby som to neprepískla, som majsterka na svadby:)

shakt

Prajem pekny a prijemny den vsetkym!
"Clovek sa musi neustale pripominat aby na neho ini nezabudli!"
panči mrzi ma to,nieco take dusevne prezivam aj ja,ale to sa neda porovnat. Vies nemyslim si,ze by to bolo vykupenim iba pre okolie ale myslim,ze by to bolo vykupenim aj pre nu samotnu. Zazila som nieco podobne a to nie je plnohodnotny zivot,zivot aky si ti ludia zasluzia. Mnohokrat som po tom uvazovala a viem, ze je lepsia smrt pre daneho cloveka ako takyto zivot. Je to moj pohlad,je potrebne nechat toho cloveka ist,Boh sam rozhodne co je spravne a co nie,ucini tak ako ma byt a nam ostatnym neostava nic ine iba sa s jeho rozhodnutim,volou zmierit,aj ked je to tazke,vzdy je to tazke ked nas niekto koho milujeme, lubime alebo iba mame radi,ci si ho oblubili,opusta,je jedno akym sposobom nas opusta.
Ok moja tak sa drz,vies mozno i toto ti ma pomoct prekonat vlastne problemi a ukazat cestu,nic v zivote cloveka sa nedeje iba tak,vsetko ma svoju pricinu, vsetko nam ukazuje smer,hodnotu zivota a cloveka,zo vsetkeho si mame vziat nejake ponaucenie..Nik do nasho zivota nevstupi len tak,ziadne stretnutie nie je nahodne, vsetko nam nieco da a kazdy clovek nam ma nieco odovzdat,a my si z toho nieco musime vziat!!!Inak bola jeho snaha,obeta,zivot zbytocny!!
Lubim vas!
Tu to zacina byt riadne horuce..mam dve moznosti-odist,no na to sa musim pozviechat alebo drzat hubu a krok, sekat dobrotu,byt milucka,pritakavat.. vsetkym nam je samozrejme jasne,ze to druhe u mna vobec neprichadza do uvahy!!
:-))takze ostava prva moznost..a mozno je v tejto chvili ta najspravnejsia... odist,zacat niekde uplne od nuly,novy zivot,spalit za sebou vsetky mosty- len prave neviem ci toto dokazem,len tak za sebou spalit mosty a prerusit vsetky kontakty..ale uz uvazujem o buducnosti, co je zrejme dobre,ze katty?? :-) hladam cestu,ale najprv by som mala najst seba, mozno na tej ceste sa najdem a mozno bez toho aby som nasla seba nenajdem cestu?
:-)) tot dnesny hlavolam!! Kto ho vylusti ma u mna lizatko :-)
Takze katty,tvoje slova nie su marne, aspon teda ja nad nimi vzdy uvazujem a vzdy si z nich nieco vezmem! a ty to vies, bolo tomu tak od zaciatku!!Inak s tebou sa tu poznam tusim najdlhsie, vlastne nie,gomco je sluzobne najstarsi :-))
Vcera mi vzali moje milaciky,moje krasne biele sladucke cigaretky :-((fnuk..moju jedinu radost,jediny privod "potravy"
fnuk..a tiez sa hovori "Ked sa serie tak sa serie vsetko a dokonale"-ale momentalne sa na tom len ironicky smejem, ze co mi moze este vziat?? uz mi vzal vsetko,len mna tu nechava...
ale je dobre,ze bojujem a snazim sa ostat pri zmysloch :-) v realite..
ale tiez hovorim "Musia prist aj zle obdobia,cloveka to prinavrati spat, pokora,ako hovori katus,vrati ho to spat z oblakov na zem,a po kazdom zlom obdobi pride dobre obdobie,stastie atd." Stale tomu verim,aj ked toto zle obdobie trva uz akosi pridlho,co ma zacina uz pekne srat!! :-))))) a katus ako nas to ucili?? HNEV JE DOBRY!! No nie,ako si vcera spravne podotkla,nie Hnev namiereny voci sebe,ale voci inym,svetu.. to nas vylieci a prinavrati spat..LEN SA TREBA PORIADNE NASRAT!!!
:-))a ked je mnohoruka bohyna SHAKTI riadne nasrata...uuuuuuuuuuu :-)))
oki,takze prijemny den vsetkym!
Boze niekomu je dobre,uziva si slnko, more,plaz,nahych pobehujucich chlapcov
:-)) ze Ethi?? a inak kam to siel xyxy na dovolenku?? uz je tam nejak dlho!!
:-))este mesiac a vrati sa nam,dufam Dee-nuska,co je fajn,nema kto varit:-))
a ostatni,co sa tu na to vykaslali,akoze ich chyba...
Katty,kym mi to tu nieco dava,ostanem a ako vidis,tolkokrat som sa uz lucila a vzdy sa vratim! Myslim,ze vzdy bude existovat niekto kto tuto temu nenecha umriet,niekto komu bude nieco davat..
inak sranda by bola kebyze mame 60 rokov a nase pokolenia by sa tu bavili ako my...zeby bola tato tema vecna??? ved sloboda je vecna! Mala by byt,kazdy hladame tu svoju slobodu,niekto fyzicku- ako ja pred nedavnom,niekto psychicku- teda dusevnu,ako ja teraz...je mozne byt slobodny duchom aj telom zaroven???
pekne moja ide ti,toto bude prispevok na celu stranu! chichi..

katty19

Dobré ránko:) práve som si čítala príspevky o mačkách a komároch a musím povedať, že tímu filaga-panika treba kúpiť sieťky na chytanie motýľov:), nech sa ich obzor rozšíri, nakoniec sa prepracujú a budú chytať všetko:) už vidím dvoch pobehujúcich po lúke alebo po byte, po záhrade a posobia ako vyznávači slnka so zdvyhnutými rukami:))