Chcem si umyť ruky

panča

lubim vas ♥♥♥♥&# 9829;♥♥♥♥& amp;#9829;♥♥♥ 829;♥♥♥♥&a mp;#9829;♥♥♥b 29;♥♥♥♥&am p;#9829;♥♥♥ϖ 9;♥♥♥♥& ;#9829;♥♥♥♥ ;♥♥♥♥& #9829;♥♥♥
inak Etka sla 31 ho na 2 tyzdne..

panča

to neviem, co to je som myslela na ten odznak :DD. nejake ratolesti :DD
kurna, ale mi sibe :DD
a jasne, nikto sem nechodte, ved ja sa odviazem...mam za sebou obdobie, ked som si myslela, ze mi patri svet..bola to chyba, ale nelutujem, len mi je luto...tak jej (mu) napis , odkaz ze mi (ti ) luto..a tak nejak..ale som v pohode,zijem, dycham, vymyslam kraviny..a svet je moj, aj ked sa okolnosti zmenili

panča

aj ja chcem frcku :DD mam tu nejaky odznak, ale ten ked si vrazim (aj tak neviem co to je) tak sa prekolem..ako to ide? desiatnik, slobodnik, catar ?

inak nikto ma tu neberie vazne, akle ja by som naozaj chcela vediet po madarsky. OKO na to ?

babulka, uvazujem a my sme ti v podstate deti stasteny..kazdy rozhoduje za nas, ale ked nieco dokasleme, vzdy sa najde niekto, kto nas zdvihne zo zeme..vies, ako to myslim ? nie som stastna, ani uz nikdy nebudem, ale ani mi to nevadi

shakt

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
toto co ma byt??? ja som nechcela pokarhanie ale vyznamenanie!!! za prinos pre spolocnost a ludstvo!!! :-))))))))))
aky kontakt s nepriatelom??aka akcia?? napamatam! :-)))))))aka slaba disciplina??
:-))))))))
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ja sa asi docikam! :-))))))))))))))))))
ze menovana vedie riadny zivot!!!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
si si ma nepomylil s niekym gomco???
:-))tak kde mam tu frčku??uz aj naval!!
:-)))

gomez

...no a keďže šakti patrí do rodiny, tak som musel pre ňu vybaviť jednu citlivú záležitosť. Na štábe si ma predvolali a upozornili ma na slabú disciplínu. Bol som taktne upozornený na jej kontakt s nepriateľom počas jednej akcie:)) Vyššie spomenutý potentáti mi navrhli udeliť jej pokarhanie. Po mojom ubezpečení, že menovaná vedie riadny život, ba v mnohých situáciách je prínosom a kompasom, od svojho úmyslu upustili. Avšak s podmienkou, že menovaná svoj skutok oľutuje.:)

shakt

vrrrrrrrrrrrr a ja nedostanem ani frčku??
:-))))) a panča hned rad a vyznamenanie!
fnuk:-))))))) ja si zasluzim akurat tak frčku do nosa :-))

shakt

no co toto tu je??? a bezo mna???!!vrrrr
a to si vy dvaja ako predstavujete??? ha??
:-))) uz aj sa posunte nech sa natlacim medzi vas :-))
tak podme gomco,do troch dni cakam mega zazracisko!! to nejde len tak..no! stvorit a nechat behat navolno! :-)) to musis trosku usmernovat,ked sa pokazi- opravit :-)))
panči ty si fakt ako ja :-))len ziadny pohreb!! svadba by mala byt :-)) no vidis panči aspon si usetrila brikety (do prdele ako sa to pise??) kedy sa vrati ta cica opalena z tej dovolenky??
:-))

gomez

Ako by Margitnéni povedala, som nervózny ako Slota v Gabčíkovskom zelovoci. Kua, bracho sa tu babral s PC a celé to tu rozšteloval. Už sa mi minuli vázičky na ukľudnenie:)))))))))