Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
nejak mi to tu blbne..uz som nakazila aj PC :)
na pockanie ? mas plny kanister benzinu ? :DDD
óóó, dakujem, dakujem
uz som aj chcela znovu zacat, ale teraz, po takom vysokom statnom vyznamenani uz nemozem.
Zázraky na počkanie, nemožné do troch dní:))
a inak, zalujem rada...z toho ten zlty smajlik. No len ked sa vrati Andrejko z dovolenky a uvidi moju komunikaciu v urcitych temach, asi budem znovu zelena :D. Aj tak mi to nepomohlo..nemyslela som a to iba chvilu..celu noc som ju mala pred ocami
robim velke upratovanie, tak nechapem, preco mam stale vecsi bordel..na moju smolu a moj zial, nasla som veci, co som si vytlacila este v maji...myslim, ze som uz dopracovala
Osobne odovzdávam vysoké štátne vyznamenanie, rad červenej hviezdy a rad čistého dychu, za nesmierne obete, ktoré položila na oltár boja proti svojvôli a zákernosti, nečistým a krvilačným praktikám, hnusného, zadymeného, uláčateľa a okupanta našej a jedinečnej Pančitke! Tri krát hurá!
Shakti, mam taky pocit,m ze tu ,,moju" oslavu predbehne pohreb..aspon sa budu mat o com bavit
haf ♥
NO NAZDAR!!! :-))) velitelu :-)
hlasenie...vsetci ziju! :-))
ale musis spravit par zazrakov tam hore gomco,lebo nejak vsetko ide do prdele:-))