Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

panča zase zalujes??? :-)))))))))) som si ta vsimla!ja mam oci vsade! mimochodom kedy sa nam vrati Etheluš z dovolenky?? xyxy je uz spat,len nas nejde ani pozdravit..bubu...:-)))

shakt

zlato dik ze si sa obliekla a trosku ma zohriala :-))))
no ked som ta citala...od zaciatku nam je obom jasne,ze mame cosi vo svojich zivotoch spolocne..neboj aj za mna kazdy rozhoduje,zije atd.ide ma z toho porazit a tuto ludsku vlastnost skutocne z duse nenavidim a vrazdila by som..
vies kedysi mi spravili cosi podobne a vyriesila som to ako vzdy svojsky- jednoducho som na tu oslavu neprisla... a vies ze si to ani nevsimli?? pretoze- jednoduche vysvetlenie-to nie je oslava pre teba,nie je to tvoja oslava ale ich!

panika

no tak tym som chcela povedat, ze ak sa mi zdalo, ze sa mi mama stara do zivota, asi na tom nieco bude :DDD.
je mi na nic..aj zo mna

panika

tak sleduj :DDD

vzhladom na svoj /moj vek som sa rozhodla, ze nie je co oslavovat..nechala som sa prehovorit (od mamy), ze by om mohla spravit malu oslavu -rodinnu na ZZahori v podniku, kde vzdy oslavujeme..celkom to tam ujde, ked sa deti nudia, je tam biliardovy stol...tak som sa nechala prehovorit, lebo v podstate ma zacali nechutne ukecavat a narazali na moje ludske citenie, lebo urcite zeny nasho rodu :) uz maju dost vysoky vek a zacali bytt pozyvane na nase rodinne oslavy a proste : dobre im to padlo...tak som najskor suhlasila s oslavou, potom s urcitymi osobami, ktore som mnou pomaly nemaju nic spolocne, nakoniec sa dohodli mimo mna, ze vyskusaju iny podnik (aby sa utvrdili, ze ujova 50tka v septembri nedopadne zle !!!-lebo ju chce tam oslavovat )..v sobotu mi babka povedal, aby som pozvala aj jej svagrinu, lebo je dlho sama , ale na obalku mam dat aj meno jej dcery (resp. priezvisko zata), cim pride dalsia rodina s ktorou si nemam co povedat a kedze asi pridu ako parik, nebudu mat kde dat svoje grazlovske deti , to znamena, ze privedu aj tie..VYSLEDOK : naozaj zalostny..oslava, ktoru som nechcela, v podniku ktory som nechcela a s ludmi, ktorych som nechvcela. Tak teraz neviem, ci mam 35 alebo 5...lebo ak 5, tak asi pojdem do McDonaldu a tam ma aspon vezmu do chladnicky. Neviem, ci to mam brat ako ukazku toho, ze moj zivot bude nah..o, ale pripada mi to tak..

shakt

Tak na toto si pockam!! som zvedava, ty starena ake problemi mozu nastat v tvojom veku :-))a daj sa do zltej,nech je tu teplejsie,lebo je mi ako v mraziaku!
eeeee momo som ja,po tej vynikajucej "margaritke" bud mi ju robia coraz silnejsiu alebo uz neviem!:-))inak dnes som mala stastie na samich blbeckov, totalne vymletych ludi!! Vsetci sa ma cosi pytali,chceli odo mna radu,ibaze problem bol v tom,ze ja som momo- kralovna vsetkych vymletych momentalne!
:-)) Nuz ak to nezistili na prvy pohlad, mali smolu,lebo v tomto duchu sa niesla aj moja rada :-))) Jeden tusim doteraz niekde bludi :-))ale pohodicka! :-) asi mi ta "marcharituš"zacina chutit :-)) prijemny pocit ked sa ti to teplucko vlieva do zil :-)) zivot opat prudi zilami :-)dnes mam tusim nejaky zvlastny humor :-) ak sa nan niekto chyti je svetovy!!! :-) a kde trci samko? gomco?
chlapci,za ten cas ste sa uz museli predsa naucit,ze zeny nesmiete nechavat samotne,potom sa to tu zvrhne na kadejake morbidne recicky,sebalutovanie, nareky atd. :-) musite sa o nas pekne starat!!! Dnes ma moja jedina lasocka narodky :-)

panik-a

Ahojky lasky ♥
dobehnem neskor (o trosku ), pridem si vyliat srdce. Uvidite, ake problemy mozu nastat v mojom veku :D. Parada..normalne sediviem

Zatial PA.LUBIM VAS

Ildiko, ak este nakuknes -neriskuj realny vztah kvoli laske z chatu. Je to krasne preto, lebo to nie je realne, ale ver -bolest zo sklamania bude realne velka. Neriskuj to

shakt

ildiko zabudni na toho cez cet!! mas doma dlhorocny vztah!!! To cez cet je iba tvoj sen,tvoja predstava,hladanie toho co ti chyba-napr. v tvojom vztahu-nehladaj to inde ale hladaj to vo svojom vztahu!!! A mimochodom,ten muz cez cet,sa ti zda byt skvely,uzasny ale realita byva uplne ina! Milujes iba predstavu,nie naozaj!
Panči dakujem,nicoho sa neboj...hmmm to je zlozite,ja som od narodenia bojko... vzdy ma musel niekto drzat za ruku a viest...fuuuu..snazim sa,ale poviem ti pravdu neviem co skor! Ci riesit psychiku,zdravotne problemi,toto tu-doma, alebo pracu..vsetko sa to nejak naraz zosypalo..teda vedela som ze sa to ruca,len som si to nevsimala a nechala zajst prilis daleko..ale riesit to jednoducho musim a skutocne som prisla na jednu jedinu vec,ja som to dokazala, milovat so vsetkym,odpustat a prisposobovat sa,ale iba ja. A je mi to skutocne luto,ze po tom vsetkom..to dopadlo takto..
Vcera mal so mnou niekto velmi vazny rozhovor-v podstate ho ma so mnou kazdy na tieto tema poslednych dni...ale pointa jeho slov- Presvec ma,ze to tak nie je! A na to moj uplne ignorantsky postoj,drzy usmev a odpoved- Ale ja ta nemusim o nicom presviedcat,je to moj zivot,tak ho uz konecne prestante za mna vsetci zit!! Moj zivot,moja volba,ako budem zit dalej a ci vobec,ci sa znicim alebo pozviecham,je to moja vec!
oki len tolko a bezim si pre dnesnu davku "margaritky"z tej dnes zas budem suvisla :-))a momo..