Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
jej, pripomínaš s tvrdým y:))))
Keby ste tak vedeli, akí ste všetci krásny:) nádherné stvorenia, aj kockáčik, nemusí sa na nič hrať:) strata tváre ubližuje! to poznám
Už som hore, vobec sa mi nechce spať, aj keď je sviatok; dnes naplním svoj deň aktívnou činnosťou, dnes budem makať, až to bude bolieť:)
mamča, ty mi niekedy pripomýnaš damaxy "doveruj svojej ceste" neuveríš, koľko krát mi to už prizvukovala, "žena plná dovery"
dnes je tu nádherne; keďže rodičia odišli k babke a budem sama aj zajtra, prevrátim dom hore nohami, milujem tieto chvíle, nikto sa mi tu nepletie popod nohy, som iba sama, ja a moja tvorivá činnosť, potrebujem v živote veľa doháňať, mnoho som stratila a chcem to spať, stratila som aj inšpiráciu a motiváciu, ale vracajú sa; niečo vám poviem, v posledné dni sa ku mne prinavracia nádej, včera som bola u svojej lekárky, to by ste neverili, čo táto žena pre mňa všetko urobila, a ja som sa nachvíľu odmlčala a do očí sa mi nahrnuli slzy, slzy lásky, vďaky a nádeje, chcela som ich zahnať "do kúta", aj sa podarilo, ale prejav mojej maličkosti ostal zvýraznený v správnych rukách:)
aj vy ste tie správne ruky, som rada, že vás spoznávam a mám vás rada aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
skutočne si prajem svetový mier:)))))))))))
krásne ránko všetkým:)
Bože,bože,tieto deti....Teraz ide venčiť psa,o tejto hodine...Kde je moja výchova...Neposlušné dieťa...
No dobre mamča.... idem teda ešte načerpať energiu z hviezd(vyvenčiť psa) a zajtra sa možno kuknem čo robíte.....Prajem sladké sníčky aj luďom čo nesnívajú(kockáčik)....:-)))))))ďakujem za skvelý večer....
Križovatka je len výber....sloboda....možnosti.... Dôveruj. A už spať. Dobrú nôcku moja a pekné sníčky. (Ďakujem,ďakujem...)
:-DD NOC som mala na mysli:-DDDD
Dobrú nos S_m! Maj sa krásne.......
Mamča,keď to hovoríš ty,tak tomu verím...takže to tak má byť? Jééééj....nech to tak dlho vydrží!Mám dôverovať svojej ceste? A keď prídem na križovatku?Teraz som totiž na dialnici:-))))
veru veru do hajan, pekne snicky zas niekedy, majte sa krasne
EEEEEETHEL !!! Už si uložená?! (Čím ďalej,tým lepšieeee)