Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Pančuliatko, myslím na teba:) chýbaš mi, aj s tebou sa chcem čoskoro stretnúť, nech máš akýkoľvek problém, posielam ti svoj havkovský pohľad, aj keď niekedy by zabíjal:) drž sa, moja
daminka moja, ale ja viem, viem, o čom rozprávaš, tak vieš čo ti poprajem? nech ti jedno "nie" nezatarasí cestu k človeku, nevšímaj si to... očakávam, čochvíľa sa ozvie, uvidíš, ja tomu verím:) no kto by to mohol vydržať bez AzLH? ja nie, sa priznávam a dnes som zistila, kedy sme sa našli na nete: 6.5.07:) budeme to oslavovať, čo povieš?
tak tazke obdobia nam pridu do cesty aby nas posilnili,dnes to viem a preto ich aj uvitam v mojom zivote.Len sa opytam ci uz zas?No a potom hladam,ze co este neviem v svojom zivote vyriesit a co ma má to tazke obdobie naucit.Som vdacna ,ze ma to z casu na cas navstivi,lebo ma to trochu zastavi a donuti premyslat a donuti veci riesit.A rastieme cez svoje vlastne poznanie a skusenosti a chapanie udalosti.Nehnevat sa ,ale poucit.Takze potom sa uz len teskam na rano a poviem si dnes uz bude lepsie.A niekedy to tak aj vyjde.
Placem od stastie koli niekomu,koho buchot srdiecka som vecer pocula az sem!
Vidis moja,treba iba verit..
som rada,ze sa nasiel s_m..ako hovorim,netreba hladat,oni sa najdu sami
:-)
si ma moc nepotesil-ze vsetko po starom
:-( ok,snazim sa,mozno je to pre vas malo,ale pre mna dost..viac nez dost..
male kroky nevidno..ale iba malymi krokmi sa dopracujeme k cielu,aj tak ta mam rada :-)
vas vsetkych..
Etuska uzivaj si svoje stastne obdobie a vrrrrrrrr nemysli na to,ze pride cosi zle...preco je ludom podozrive ked su prilis stastni??
a katuska tiez omyl-ze si preto neurobila vobec nic,iba vytrvala do konca..ved prave!!
mamca,mna si nemusela zahanat vcera do postele,uz som v nej bola o 20hod. zmorena ako pes! nieee NECO nebolo :-))
tesim sa aj ze nakukla dami a lilith..
aj ked som sa docitala ze dami ma tiez nejake tazke obdobie,neviem preco ale toto mi k nej vobec nejde...pride mi ako clovek,ktory vie zit,vie co musi spravit aby bolo dobre..neviem ci som to spravne vysvetlila..
mam vas rada..dnes mi je nejak...tak sa odmlcim..konecne je sviatok a moze sa mi niekto venovat :-) tesime sa z toho obaja..tak si to idem uzit,pokecat,smiat sa..a tesit sa zo vzajomnej spolocnosti..
tomu cloveku stale neverim ani na 50%, lebo je velky sebec,ale mam ho velmi rada..neverim,lebo sa mu bojim verit, viem ako to bolelo vzdy ked som mu uverila..znovu a znovu..som bola taka sprosta..proste mam ho rada,ale davam si na neho pozor,prave preto ze ho mam rada..ono to trosku potom boli,ked vas sklame..trosku dost..
myslim,ze som si od vtedy co som naposledy uverila a milovala,postavila okolo srdiecka dost hruby mur...hovoria mi to vsetci,ze si drzim riadny odstup..strach..ibaze ked niekoho lubite nejde si drzat odstup..neviem..ale viem jedno..nevhupnem opat do nejakeho vztahu..je to prilis skoro..tak niekoho mucim iba priatelstvom..ale on vydrzi.. vydrzal niekolko rokov...co ma prist to pride a na taketo nieco som nie pripravena..chcem byt chvilku sama,dat si veci dokopy,do poriadku...dat sa sama do poriadku..a potom moze prist aj ta laska..
pekny dnik...chcem ist na vylet,len neviem ci nezmokneme :-)aj ked dazd je moc romantickyyyyyyyyyy :-)
a v srdiecku a v myslienkach mam aj nadalej moju milovanu pančitku...myslim na teba stale zlatko moje..tak sa drzkaj..viem ze nepotrebujes nasu pomoc,ale ak nahodou,cokolvek...aj vyplakat sa,postazovat..vytoc iste cisielko a som tu..pre teba,tak ako si vzdy bola pre mna..jasne???!!
a viete ako by mi na moje slová oponovala moja kamarátka? inak riaditeľka marketingu jednej veľkej spoločnosti? "To všetko si urobila iba ty. My sme iba pri tebe stáli. Nik za teba ani slamkou nepohol. Si veľmi šikovná."
A tak zostávam v nemom úžase stáť...
ja mám dnes skutočne prečisťovací deň:)
viete aké to je, keď sa dotknete samého dna hlbín a tam zotrvávate roky? viete aké to je, keď nemáte nič, skutočne nič iba svoju existenciu? a aj tej by ste sa najradšej vzdali? viete aké to je netešiť sa na ráno? roky sa netešiť na ráno? a viete aké to je cítiť sa ako posledná? pomoc? cítiť sa posledná z posledných a potom vám niekto siahne na život? kde ma to chcel tento život doviesť? čo somnou vlastne chce?
a potom, postupne, ako vychádzajúce lúče slnka, začalo sa okolo mňa vytvárať jedno veľké zore, ktoré ma teší, ktoré si ma našlo aj pod hlbinou; oni mi hovoria, že som niekto, berú ma do dlaní, prenášajú cez utrpenie
čo možem dnes ešte očakávať? čo je viac ako pocit vlastnej sebaúcty? už mi bude iba pridané, všetko, čo som stratila a hľadala už mám:)
tak ak sa rozhodnete pridať, pamatajte, že plná som už teraz:) ak sa mi život rozhodne prideliť ďalšie dobrá, budem rada, ale pociťujem pohár naplnený až do vrchu:)
SOM ŠŤASTNÁ a neurobila som preto takmer nič, iba som vydržala až dokonca
musím to dať zo seba von, lebo behám s vysávačom a stále premýšľam, slzy mi stekajú po tvári, lebo už nič nepotrebujem:)
Odchádzam...dvere nechávam otvorené...pre priateľov s hubkami a vysávačom...Ethel a Shakti ma prídu zas obdarovať čokoládkami...Môžete mi aj kávu urobiť,vypijem,keď prídem,aj studenú,vďačne...Joj,ako len rada pomáham priateľom uskutočniť ich predsavzatia...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Damaxy mi donesie hubky a Katty mi príde upratať...:DDDD Oni urobia,čo chcú,ja tiež dostanem,čo chcem...Spolupráca...Svet je krááááásny...:))))))))))))
kdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? ideš ma skontrolovať? hybaj! za koľko minút? už staviam na kafko:) tretie?
tak ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm