Chcem si umyť ruky

katty19

áno, kolegyňa je numero unos, pozná Martu, ale iba tak kývla rukov, to boli dávne časy a zase nič, no čo ti poviem, chcela som vidieť nejaké fotky a vraj žiadne nemá, a vraj neboli hviezdy a moj názor? moja kolegyňa žije skutočne v inej dimenzii:)))
len si choď na gribky, ja budem predsa pracovať:) a prines mi chumáč nejakých byliniek, ďakujem, ďakujem:)
mamča, som rada, že si tu:) rozširuje sa sloboda o samých kvalitných ľudí, mám radosť:)

damaxy

no vyzera ze katuska f a k t upratuje nemam ist skontrolovat?a mamca zacat treba nejako ja mam potesenie z hory ja som velmi kochajuci sa clovek ja tam potom objavim vselico a mi je dobre ja si tam odputam myslienky a niekedyaj najdem hriba...

mamca

Aj ja by som išla na hríby,ale keď mne sa páčia a nájdem vždy tie,ktoré sú prinajmenšom nestráviteľné...
Katty :))) ja som naozaj presvedčená o tom,že človek vnútorne vie,čo potrebuje,je fajn vnímať sám seba,niekedy aj cez pohľad iného človeka-priateľa...

damaxy

Katuska ale dnes je sviatok ako to upratovat?Ved oddychovat a svetit a tesit sa ako ja dnes som hore od 6,45 a to ja nezvyknem tak skoro.neviem kedy potom odpadnem

damaxy

Idem na hriby a budem si spievat bola som na hubach v cervenych pancuchach...a uz mam druhe kafe a kolegyna ma nespominala?

katty19

asi by som nemala tak často sledovať "špeciálneho agenta", ale keď to dievča je takééééé správne, doma to vyzerá asi takto "zase to pozeráš?" "to ťa ešte baví?" no áno, baví ma to, všetko dobré si rada prezerám z každej strany, dokonca mi to sposobuje radosť
tak už idem pracovať, pááááá:)