Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

ethel

niečo nové niekde inde? Aj napriek tvoje odmlke som rada,že si ok,že všetko šlape ako hodinky.....vela práce je pre teba ako stvorené:-) To ťa napĺňa!

slusny_muz

vyskum pokracuje, uvidime ako to cele dopadne...ale mam dost prace a som rad naucim sa vela a hladam si nieco nove od noveho roku..

ethel

jooj pekne a pravdivo si to napísala Mamča....včera som mala neskutočne super deň...a dnes...hmmmm...dnešok je ešte neskutočnejší..to sú tie maličkosti...milujem maličkosti....

mamca

Ak si bola zvyknutá na zlé obdobie,nečudujem sa,že sa čuduješ..:) Toto hovorievam aj svojej kamoške,ktorá tiež uteká do budúcnosti: Nešpekuluj,ži a užívaj! Ak príde dobré,zbytočne sa bojíš,ak zlé,potom rieš. Dnes vnímaj dnešok!

slusny_muz

tak to rad pocujem, ja sa mam tiez dobre...teda citim sa stastny...dobra robota, naplnenie svojich cielov..a tak....

ethel

:-DDD ďakujem za úctu mojmu mysleniu.....Ale ja mám fakt podozrivo dobré obdobie....až sa bojím,že sa niečo zlé stane a ja sa zobudím a všetko bude preč.Ale keďže som začala používať obsah svojej lebky,tak už teraz presne viem ako si nedám utiecť tú svoju radosť zo života...na každý deň si niečo nájdem...kto to nezvládne-odíde..kto zotrvá-bude šťastný:-))