Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
niečo nové niekde inde? Aj napriek tvoje odmlke som rada,že si ok,že všetko šlape ako hodinky.....vela práce je pre teba ako stvorené:-) To ťa napĺňa!
vidim ze Shakti sa moc nezmenila...stale o tom istom :-)))
vyskum pokracuje, uvidime ako to cele dopadne...ale mam dost prace a som rad naucim sa vela a hladam si nieco nove od noveho roku..
jooj pekne a pravdivo si to napísala Mamča....včera som mala neskutočne super deň...a dnes...hmmmm...dnešok je ešte neskutočnejší..to sú tie maličkosti...milujem maličkosti....
Ak si bola zvyknutá na zlé obdobie,nečudujem sa,že sa čuduješ..:) Toto hovorievam aj svojej kamoške,ktorá tiež uteká do budúcnosti: Nešpekuluj,ži a užívaj! Ak príde dobré,zbytočne sa bojíš,ak zlé,potom rieš. Dnes vnímaj dnešok!
S_m....to sa velmi teším...a to ma urobilo ešte sťastnejšou! A čo výskum? Dopadol dobre?
tak to rad pocujem, ja sa mam tiez dobre...teda citim sa stastny...dobra robota, naplnenie svojich cielov..a tak....
:-DDD ďakujem za úctu mojmu mysleniu.....Ale ja mám fakt podozrivo dobré obdobie....až sa bojím,že sa niečo zlé stane a ja sa zobudím a všetko bude preč.Ale keďže som začala používať obsah svojej lebky,tak už teraz presne viem ako si nedám utiecť tú svoju radosť zo života...na každý deň si niečo nájdem...kto to nezvládne-odíde..kto zotrvá-bude šťastný:-))
Z úcty k tvojmu mysleniu prijímam poklonu svojmu chápaniu :))))
Mamča:-DD chápeš tak dokonale ako ja dokonale myslím:-DDDD Nie si ja? Alebo ja som ty?