Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

SHAKTI

verim aj ja ze to bude dobre...len vies,neustrazis,neustriehnes...asi treba zvolit iny system,ale o tom som ti uz pisala...je to tvoja vec panči,ibaze ja to poznam-bola som taka,este horsia...vzdy je za tym nejaky dovod..obvykle svojim spravanim prilakat na seba pozornost..volanie o pomoc atd. nemozes ju cely zivot chranit...musi sa naucit sama..sama prebrat za seba a svoj zivot zodpovednost...

SHAKTI

Dobre,ak uz spinkas,tak dobru noc a drz sa..len prosim nezabudni a "neodtahuj" sa od nas...ved vies ze ja tazko nesiem odchody,straty milovanych ludi..
dobru..vsetkym,a ti co nemozu spat..to bude asi tym,ze Shakti tu strasi,zurivo cosi hlada a hlasno od hladu chrume tycinky :-DDDD

SHAKTI

inak ako mas moja? je lepsie?
mame ta tu radi,chybas nam a bojime sa o teba!! Myslime na teba stale,teda nemozem hovorit za druhych,v tomto pripade iba ak za Etku,ale ja na teba myslim stale!

panča

to je jedno aku skupinu, ked to darujes na meno -tak oni to tam zamenia tak, aby dostala co potrebuje..menia jej krv niekolkokrat za den, ma rakovinu..krasna baba

SHAKTI

...nieco hladam...asi nemam sancu to najst,ale musim..inak nezaspim kym to nenajdem..jasne ze som si to nezapamatala,ako vzdy zapisala,ale tieto moje trhance,co mam okolo seba na pracovnom stole..
a je mi tak blbě ze aj tak nezaspim,aj ked by som mala lebo zajtra mi bude este blšie :-)
chrumocem tu tycinky od nervov...asi uz vsetci spite...