Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
..ale kedy..az bude niekde na ARo a totalne vymleta ?
verim aj ja ze to bude dobre...len vies,neustrazis,neustriehnes...asi treba zvolit iny system,ale o tom som ti uz pisala...je to tvoja vec panči,ibaze ja to poznam-bola som taka,este horsia...vzdy je za tym nejaky dovod..obvykle svojim spravanim prilakat na seba pozornost..volanie o pomoc atd. nemozes ju cely zivot chranit...musi sa naucit sama..sama prebrat za seba a svoj zivot zodpovednost...
nechrum, rano skoro vstavam, tak nech tzaspim :DDDD
Dobre,ak uz spinkas,tak dobru noc a drz sa..len prosim nezabudni a "neodtahuj" sa od nas...ved vies ze ja tazko nesiem odchody,straty milovanych ludi..
dobru..vsetkym,a ti co nemozu spat..to bude asi tym,ze Shakti tu strasi,zurivo cosi hlada a hlasno od hladu chrume tycinky :-DDDD
snad to bude dobre, len sa bojim, ked zacne skola..to uz nebude moct byt doma
inak ako mas moja? je lepsie?
mame ta tu radi,chybas nam a bojime sa o teba!! Myslime na teba stale,teda nemozem hovorit za druhych,v tomto pripade iba ak za Etku,ale ja na teba myslim stale!
to je jedno aku skupinu, ked to darujes na meno -tak oni to tam zamenia tak, aby dostala co potrebuje..menia jej krv niekolkokrat za den, ma rakovinu..krasna baba
vsetci nie, ale uz som vyjedla vsetko okolo seba :DD, takze odomna tyčky nepytaj (ked dochrumes svoje) :DD
aku skupinu???
...nieco hladam...asi nemam sancu to najst,ale musim..inak nezaspim kym to nenajdem..jasne ze som si to nezapamatala,ako vzdy zapisala,ale tieto moje trhance,co mam okolo seba na pracovnom stole..
a je mi tak blbě ze aj tak nezaspim,aj ked by som mala lebo zajtra mi bude este blšie :-)
chrumocem tu tycinky od nervov...asi uz vsetci spite...