Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
pch jasne ze ziarlim!!! Od Etus pracky prec!! Ta je moja! laska na prvy pohlad, vam poviem :-DDD
inak dobre sa vam utahuje z chorej grcajucej Shakti?? skodoradost je hnusna vlastnost! Hanbite sa!!!
Dnes zo mna nic "vtipnô" nevylezie,ale zaleziem ja..len som musela este cosi nastudovat..aj tak sa to v tej vygrckanej hlavicke do zajtra strati..
si robte srandu ale mne je fakt na kolaps..
aby som zas nemusela v noci navstivit nasich krasnych dr.na pohotovosti :-DD
inak uz je to vsetkym divne ze tam tak casto chodim :-DDDDDDDDDDD
ked oni su taky ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň
a ked su unaveni alebo rozospati tak potom je kazda zena naj-krasna,naj-sexi
:-DDDD
dobre cmukity bambulky idem idem...som teraz zabudla kam..jaaaj..do postele..
:-DD
no áno, kockáčik, skoro som zabudla:) v takom prípade sa musíme držať od seba, lebo, ethelka, zaručene po tebe skočím:)))))))
:-))))))))) a máš dlhé vlasy? Lebo krátke čierne by boli nápadné:-)))))))))))už teraz sa teším na to stretko:-)))))bengálske ohne budú:-)))))))
aj keď môjho muža by to zaručene potešilo,keby som naverbovala ešte pár žien...ale takú radosť mu neurobím...ja to zvládam sama:-))))
chceli? podľa mňa, ako ťa tak čítam si presne moj typ, aaaaaaaaaaaaaaaaaa, už teraz, ethelka, škoda, ale raz sa stretneme a potom sa chystaj!:))))
Do kolien?:-DDDDDDDDDDDDDDDD
Vlastne to radšej nie,lebo to by Kockáčik nerozdýchal,že verbujem ženy:-))))
neboj sa, šaktuška, veď ak budeš chcieť, tak aj s tebou sa pomilujeme, my s ethelkou máme ohromnú výdrž, pojdeš do kolien!!:))))))))))))))))))))))
:-DDDDD Počuj,my sme sa prečo ešte nevideli,čo ak by sme sa chceli?
Pravdu vravíš,až mi je to divnô