Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

SHAKTI

v jednej veci som sa rozhodla..kebyze
"necakame"tak dviham kotvy a menim bydlisko,niekde hoooodne daleko a uplne od znova..ale rozhodla som sa,nenecham ju tu samu..dlzim jej to,ani ona ma nenechala..
takze zostavam..len co tu??

SHAKTI

panči napisala som ti to do mailu,myslim ze by nebolo spravne tak citlivu vec preberat tu..
a inak prepac,su veci do ktorych ma nic..len kukam na to zdruhej strany..pretoze som tiez taka kedysi bola..
som rada,ze som ta tu v noci chytila a mala moznost chvilku s tebou pobudnut..

inak mi je najsamfasa-ako hovori panči
:-) do 3 som nespala a teraz sa fakt citim ako po riadne prezurovanej noci a s poriadnou opičkou na pleci a to nepijem..od isteho casu ani kapku
kavu si veru druznem aj ja katty a rovno smrtaka..ale az neskor,este idem zalahnut :-)
a tiez premyslam nad sebou..nech robim co robim,tvarim sa ze je vse ok,resp.bude..jedno neviem zvladnut a tak vas poprosim o pomoc,lebo sa v tom topim uz dlho..upadla som..opat..neviem sa nejak prebrat a prinutit sa nieco robit-v prospech svojho rastu,svojej buducnosti-myslim to-ucit sa,pracovat..
akosi si v tejto veci neverim..nemam chut cosi robit..tak by som to nazvala a obycajne prinutenie akosi nepomaha..a pri tom si uvedomujem ze mam tolko prace ktoru treba spravit a zacat riesit aj svoju buducnost,vazne neviem stale co chcem robit-pracovat..neviem na co sa hodim,co by som zvladla...tato praca tu ma uz nenaplna,neposuva nikam,ubija.. preto ju uz nechcem robit.len neviem co ine.
ak mozte a najdete si chvilku cas..dakujem..uz ma trosku poznate..
zas podotykam jednu vec,koli svojim zdravotnym problemom,nemozem robit fyz. namahavu pracu.
sice je zima a uprsano ale i tak zbehnem s mojim slnieckom sa trosku potulat..
sme zavrete doma,opustene a uz nam z tej samoty sibe,lebo akosi na nas vsetci zabudaju..
chcem,musim ist do prace,lebo tu zcvoknem,nemozem byt doma..kedysi mi to takto vyhovovalo,ale teraz opat citim,ze musim ist medzi ludi..mat menej casu na seba,trosku sa zahrabat do prace... mozno sa nebudem citit az tak opustena..
citit sa potrebna..to potrebujem..

katty19

a som vám hovorila? blázni dvaja, tak spím, hej? taký polospánok u mňa zavládol a naraz cítim niečo chladné a tekuté na mojom oku, tak či sa moja dvojročná neter a štvorročný synovec nebavili na moj úkor? liali mi do oka telové mlieko!!!:)

katty19

včera to teda tak dopadlo, že som sa iba obšmietala a všetko mi trvalo neuveriteľne dlho:) teraz upratujem v jednej skrinke a toto som vám chcela povedať, je to výherná skrinka pre moje netere a synovca, sranda, oni začínajú revíziu bytu vždy od nej, tá najmladšia ani rozprávať ešte nevie, ale už pozná skrinku a už ju vidím ako sa okolo nej obšmieta a je mi smiešne, mám tam nahádzané všetko, všetky svoje spomienky z minulosti, vázičky, knihy, dokonca tam mám bratove káble, CD-čka, hračky, kocky....:) je to výherná skrinka:))

katty19

panika, mala som teraz nedávno na návšteve kamarátku z Bratislavy; jej syn 15 rokov a detto, úžasný chlapec ináč; teda, neviem, či som dobre pochopila, ale usudzujem nejaké pubertálne problémy; tak sa v škole opil, že zamdlel a čo všetko do seba pohádzal, to hádam ani nemusím spomínať;
ak budeš chcieť, možem ti dohodiť jej číslo, v prípade, že sa nebudeš vedieť z toho začarovaného kruhu dostať, možeš sa spoľahnúť, je to úžasná baba, vek 35 a má v sebe dobro, silu, aj keď je taká maličká osoba:)

katty19

k tej krvi, pančuška, raz som bola v nemocnici nech mi odoberú krv, lenže, ja beriem lieky, tak ma poslali domov:)
KEBY BOLI VŠETCI TAKÍ PRÍKLADNÍ AKO JA BOLO BY KRVY AJAJAJ!!!

katty19

:))))))))))ňň
no , dobré ránko:) tak včera som si teda dala:) a viete ako mi bolo dobre? len tá noc, príšernááá, fuj, idem si urobiť kávu, dá si niekto?