Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
praca...nemyslim doslovnu pracu..ved aj po skole moze niekam chodit,vypomahat..nejake sanatorium atd.to by jej prospelo..
jasne panika musi byt vsade :-)
ja ? ja vsade :DDD
nema na to vek
jaaaaaaj tak ty flirtujes aj vedla :-))
ano to je fajn..inak toto velmi kvitujem.. nechcem tu pisat podrobnosti koli tebe- ale proste je aj nedaleko u nas take "stredisko" kde vlastne pracuju atd. chapes? zamestnat,uplne inym smerom..ibaze to uz byva v pokrocilejsom stadiu..hlavne zamestnat ruky a mysel..
nasla nieco, co chce robit, tak dufam, ze to vyjde..asi sme to zase chytili hned na zaciatku..ale kde je tu zasciatok..
fajcila bych az bych revala!!ale nemozem..
aj z toho ma napina..inak zo vsetkeho aj z voni..divne..
panči nemozes chranit...jedno som sa naucila,ak sama nechce,mozes sa aj roztrhnut..tam treba zacat-ona musi chciet...ale to je najtazsie...nemas to lahke moja!
premyslam...
Je nieco,niekto na com jej zalezi???
este neni tak daleko,aby jej na nicom a nikom nezalezalo..si mozno myslis,ze vase mesto neni vyhra..ale u nas v malom meste je to ovela horsie..ak si niekto mysli,ze male mestecko je bezpecnejsie nez to velke tak sa velmi myli!
jasne, ze pocujem..normalne z toho zacalo prsat :DDD
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
pocujes ako nahlas chrumocem?? :-DDDDDDD
je vyhra,ze uz konecne jem..tak papam ako mimi-casi mojej minulosti spominam..caje,piskoty,tycinky..aspon cosi dostat do zaludka..