Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
jánošík:))) jeeeeeeeeeeeeeeeej:))) a ty si sa kde túlal?
mudro pises, katty :)
motivujúci človek cíti, že potrebuješ pomoc; získaš si ho takto: svojou dostojnosťou, on cíti, že ho potrebuješ, ale napriek tomu ho pri prvom kontakte o pomoc nepožiadaš, možno si vymeníte čísla a on bude zatiaľ doma premýšľať, prečo si ho nepožiadala o pomoc a tak sa to celé začína; až na druhom treťom stretnutí mu načrtneš svoju momentálnu situáciu a ver, že začne načúvať, lebo už bol ohromený tvojou výdržou a sebaúctou; takto to funguje u mňa a možem s istotou povedať, že si vytváram kopec motivujúcich vzťahov
motivujúci ľudia sú múdri, majú ťa radi a v prípade, že potrebuješ pomoc a rešpektuješ ich osobný priestor, vo svojom voľne sa vždy radi zamyslia nad našim trápením:) existujú takí a sú úžasní:)
nestrácaj cieľ zpred očí:)
je ťažké všetko skĺbiť, aby bolo dobre. treba sa stretávať s motivujúcimi ľuďmi, každý, kto ti može niečo dať, správny postoj k životu, musí byť od dnes tvojim spojencom, vyhľadávaj takých ľudí, tých druhých neobchádzaj, ale obmedz s nimi kontakty, mysli na to, čo chceš dokázať
zo začiatku si nedávaj prehnané nároky na svoju prácu, najprv sa potrebuješ len zamestnať, potom, keď nabehneš do pracovného tempa možeš zvažovať aj iné možnosti, viem aké to je, ja dve hodiny po návrate z práce spávam, lebo som hroznááá, teda, nie ako hrozná, ale veľmi unavená:)
šakti, rovnako ti odporúčam prácu v peknom prostredí, vieš, keď sme sa zamýšľali, čo by bolo pre mňa vhodné, vychádzali sme z možností v lokalite, je ťažké ti niečo konkrétne odporučiť keďže nepoznám prostredie, možno realitná kancelária, reklamná agentúra, ale, odporúčam tvorivú činnosť, nie zahrabaná v papieroch, iba takto možeš osobnostne podrásť
vieš, ja som sa už nepotrebovala na nič hrať, tie návrhy boli skutočne rozne, nikdy nezodpovedajúce mojmu vzdelaniu, ale žiť treba, že? a okrem toho, v týchto veciach mi radili iba ľudia, ktorých som sama prizvala a ktorých teší, ak ich kamarát rastie lebo potom aj oni rastú cez neho, fajn:)
sa vykecávam a rady nedávam, však? neboj, len potrebujem na to čas:)
WOW, začala si presne ako ja, šaktuška. Tiež som sa najprv pýtala priateľov, vždy, s každým, s každou spriaznenou dušou som preberala svoj stav, ale najma, čo mi odporúčajú, potrebovala som počuť nejaké typy, ideš na to veľmi dobre, fakt, chválim:)