Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
neotravila si ma :)
tiez som mal nejaku pracu
a dakujem za podporu, potesi
no dobre, zrejme som jánošíka otrávila, ale to sa stáva:)
držím vám palce obidvom, myslím na vás, jánošík, nech je všetko správne vyčasované, potom je život ľahší:)
a nenechajte si brať vietor z plachiet:) držím palce:)
trocha som sa odmlčala, tepovala som koberec:)) ale vážne:)
čakám na vhodnú príležitosť, možno vznikne internetové bábatko, to nikdy nevieš:))))
takze mozno uz za hodinku?
a co potom robis za pc?:)))
samko:))))))
veď práve, že som sa rozhodla nič nezariaďovať, normálne to nechám tak:) a nech príde čo chce a kedy chce:) možno to príde zajtra, ja neviem, možno za hodinku, samko, pozri na tie hodinky! už to ide? aby sme sa pripravili!:))))))
ved sama najlepsie vies, ako si to mas zariadit :)
že teoreticky by som mala mať:)ale prakticky mi zatiaľ postačí pohľad na ten drobizg domov čo príde:) a potom, kde by bola tá spravodlivosť? totiž to, tu naokolí traduje takáto myšlienka, všetko, čo bude súvisieť somnou, či už svadba alebo narodenie prvého dieťaťa bude zážitok nielen pre rodinu, ale aj široké okolie; by si neveril, koľkí sa už tešia, že si len uzobnú z mojho šťastíčka a potom, keď je tu okolo tak veľa deciek, bolo by to nespravodlivé pre to malé a aj pre mňa, samozrejme, keby sme si náš sen (moj sen) nesplnili a ešte počkám, potom už vobec nebudem musieť chodiť po obchodoch a kupovať oblečenie;
cha, ešte niečo: pred dvoma týždňami oslavovali rodičia výročie svadby, nechcela som s nimi ísť, ale keď tak naliehali? vraj "benjamínko" musí ísť s nimi:))))
A aj ja mám hodiny a to aj kukučkové, ale na ruke ich nenosím, lebo mi pondus udiera do ... :-)))))))
raz tvrdis, ze mas hodiny, druhy raz ze nemas. tak ako to je? :)