Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
katty, ty si teda:-).. tak počkaj, povyberám Ti zelené:-)..
ethelka, súhlasila som nakoniec s farmakol. liečbou, ale prosila som ju, aby to boli také AD, z ktorých sa nepriberá. A ona povedala, že pribrať by som ešte potrebovala, a že čo sa stane, že len "trošku"... nemôžem už pribrať, veď práve to, že som pribrala, to mi urobilo také stavy- myslím horšie... A nepotrebujem zvýšiť chuť do jedla, ja ju mám!... A 1/4tbl. sa mi zdá málo.. ja neviem.. len niečo potrebujem:-(
daj, ale lízatko ti nedám oblíznuť
podaj mi zelené, tie sú najlepšie, aj bompary sú najlepšie zelené
Miška...ráno si daj len štvrťku,na obed polku a aj večer polku...ale ja by som si na tvojom mieste radšej nechala poradiť psych. Ja do tvojej dušičky totiž nevidím..
katty, si zlatučká, ďakujem:-) Mliečko ale nepijem, nemám ho rada... no, ale keby si mi urobila kakavko.... to by mohlo byť:-) A ja tu mám gumových medvíkov, dáte si?:-) Nech mi ich nezje sama mamka:-) Nejako sa do nich pustila:)... je to 300g sáčok, zoberte si koľko chcete, ale nie všetky:)
idem hodiť sprchu..stopni,či som rýchlejšia ako ty...ty si bola hotová za 7 min....
ethelka, v útorok som bola so psychologičkou u psychiatričky, predpísala mi Rivotril a Velafax, že mám aj ťažké depresie... nechcem ich ale užívať, pretože sa z nich priberá. Chcela by som aspoň na chvíľu nasadiť Lexaurin. Mám 3mg- ten ružový. A potrebovala by som ho brať asi aj 3x, lebo vždy zaberie na pár hodín a začne to nanovo:(
od koho?
ja som papala orieškovú čokoládku..normálne čokoládu nemám rada,ale táto je neskutočná a dostala som ju:-ňňňň
Ja tiež milujem mliečko:)))