Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Babenka, to meno ti nesmiem zradiť, ale napomôcť ti môžem, je to niekto zo starej partie, ale Aljoška to nieje. Ale nemenovať!!! Jedine na Email.
samko,tam jej islo o zrkadlo. bylinky maju obrovsku silu,tomu veria asi vsetci ludia na zemi...vsak citaj aj o mojej praslicke. vyskusaj si to,uvieris aj mojmu receptu :-)
inak,ja by som isla pozriet toho bylinkara,lebo tiez predpisuje caje na ocistenie organizmu, ale nie to casu.
damaxy, kamoska mala s dutinami tiez a to jej pomohlo. inak, nie je to len na dutiny, ma sa to robit rano a lepsie aj dvakrat do dna, napr.okolo obeda potom. caj musi byt teply,tak preventivne ho salku dam do hrnca s horucou vodou nech drzi teplotu.
teda ma sa to robit dennodenne dlhodobo, a poliecis vraj aj alergie, pecen,oblicky,zaludok...vsetko. teraz jedna znama, ktoru poslali domov zomriet na rakovinu, bola u toho "lekara" a lieci sa takto. vzali ju tam z domu v 40 teplotach,nalozili do auta,lebo uz sa ani nehybala,a teraz chodi po nakupoch a je jej lepsie.
nuz uvidim, co to za zazrak,ale zatial je aj mne lepsie.prestalo mi zatekat dole krkom, co mi zatekalo uz roky.
Shakti, alebo Ethel, ak pôjdem do B.B. na služobku, alebo iné, zoberiem vám kúsok toho čistecu, dohodneme sa že vám ho nechám hoci aj v Tescu na recepcii, alebo niekde inde a tam si to zoberiete a môžete nad tým špekuľovať čo to je. Šadien, tebe by som len povedal, že tiež som na túto bylinku neveril, potom raz na Silvestra ma strašne bolela hlava, nič, teda žiadna tabletka ani kvapky nepomáhali, vtedy mi proti mojej vôli švagriná uvarila čistec, ja som jej povedal že je posledná bosorka, ale aké bolo moje prekvapenie keď ma po niekoľkých dňoch po umytí týmto odvarom prestala bolieť hlava a po oslavách Nového roku som sa uložil spať a po niekoľkých prebdených nociach som sladko zaspal. Hovoríš kto verí, nech verí a naopak. Ja som však tvrdohlavo neveril a bol som presvedčený o opaku!!! Nemáme právo takúto pomoc a radu odoprieť tým čo túto moc tejto bylinky nepoznajú!!! A nie som jehovista, radšej mi povedz že som veriaci komunista:-)))) Matka zem! Zo mňa bude asi básnik:-))) Ešte niečo zložím a zaveršujem.
damaxy,praslicka s anizom, uvarit caj kt.pol hodiny luhujes. potom odcedis, do stiekaciek 2,5 ml ci co za mierka je tam, lahnes, hlavu zvesit z postele dole :-)) a streknes do nosnych dierok.
max.3 minuty nechas posobit a potom chytis nos a poriadne vysmrkas nad umyvadlom, pretoze si zaroven pustis horucu vodu a masirujes chvilu prstami namacanymi v tej horucej vode od korienka nosu, dutiny celne, spanky, okolo usi dole az pod sanku.
po 10 min.streknes druhu davku a opakujes vsetko a potom po 5 min.tretiu davku a opakujes.
verte mi, vysmrkavate, vykasliavate, dokonca oblicky sa cistia tak,ze vycurate chumaciky akoby hnisu ci inych usadenin.
moj manzel mava starosi s dutinami mas nejaky recept ked ho to chyti len lekarka mu to musi a je to neprijemne takze porad lepsie metody aby sa nezapalovali tie potvorske dutiny
Shakti nepoznam, kto je to?
babenka a ako si to prplachujes?
ahoooooooooooj!!
ja som fajn, pravda, pol roka som tu nebola...len tak kukuckovala som na teba raz za cas. ty si sa rozbeho, ako pozeram.ako praca? ako masaze? ja som moc casu nemala, ale tie preplachy dutin si robim...je to poriadna ocistovacka, citim sa lepsie,zdravsie.
kde sa podela stara partia?
ahoj bylinkar ja som sa teda trochu tulala ked ja leto tak milujem ja neobsedim na zadku ja musim vyuzit kazdu chvilku moje obdobie je od jarnej do jesennej rovnodennosti a potom uz nemam rada velmi neviem preco mne je v zime zime asi preto uz aj teraz mi je zima kde su tie moje drahe horucavy?