Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ozaj Babenka, ja som ťa všademožne hľadal, teba nebolo. potom som nechal našu tému viacmenej zabudnúť a som tu. Už som sa aj o teba bál, ale neskôr mi Shakti povedala, že si v poriadku. Toto nám nerob. Toľko Neurolu nemáme.
Babenka, ahooooooooj!!! Kde beháš, kde sa túlaš? Skoro 1/2 roka ťa tu nebolo! Máš absenciu! Damaxy, Čistec a Očianka rostkovova je iné. Ešte existuje aj Betonica ale to je t.z.v. červený čistec a ten pravý má biele kvietky. Babky na tržniciach ho predávajú a za malú viazaničku pýtajú teraz tuším 30 korún a v nedeľu ako o dušu bežia do kostola!!! Tento rok som na čistec nebol, ale sľubujem, že sa polepším a ak dožijem budúceho roku, sľubujem že ho odfotím, vložím do PC a umožním nejaký možný prístup na túto fotku-resp. obrázok.Damaxy, na boľavé oči sa odporúša 1:1 Betonica a Očianka, urobiť čaj, namočiť očné tampóny a prikladať na oči. Je to aj proti očným spojivkám-zápalu, únave, slabosti očí a iné.
kazdy verime niecomu inemu a hlavne ze sa tolerujeme a nevnucujeme si navzajom nazory to je dolezite sloboda v rozmyslani a rozhodovani a co sadien porabas v tuto uprsanu sobotu
precitane, ale skodi to len tomu,kto na to veri.ludia uz nevedia,co vymysliet od radosti a comu prisudit nadprirodzenu silu. chudata zrkadla.
precitaj si sakti o 13,03 tam sa to pise a zdielam tento nazor je to o energii
to zrkadlo som myslela. a o com je to? necitala som celu suvislost,ale podobne som pocula a to teda bola povera. vraj zrkadlo v spalni nie, lebo to alebo ono...
ked to nie je povera,co je to??
Na povery neverim to s tym zrkadlom nie je o poverach.
ake povery a preco prekvapilo?
damaxy,
snad neveris na povery? to by ma prekvapilo.
Sakti ako sa mas dnes u nas prsi a pozriem o chvilu a opet prsi ale moj muz hovori ze prestane,lebo,ze zaial vzdy prestalo telku ja nepozeram z PC ma bolievaju oci asi pojdem sit vankuse alebo neviem citat alebo este lepsie by bolo sa nieco ucit nejaaku basnicku aby som si mala co recitovat po hore to mam tak rada