Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

samko r.

Áno Babenka, pozdravím Jozefa a spol. A kde zase letíš?
Aj u nás bude Banícky jarmok. A ožratých budme hádzať do fontány.

SHAKTI

no vidis to dami!! to budem o chvilku potrebovat! v pondelok mi vyberaju stehy-teda dufam,uz konecne!! ja na to poznam iba repik!
tak co si vystudovala? no mne babka povedala samko-ze cistec-je repik..tak neviem..kto uz konecne rozlusti tuto zahadu??? :-D
Ethi aj u nas bude jarmok-nechces prist?? ukazem ti nasu "dieru" :-DDDDDD

babenka

inak, ten panko co takto funguje uz dlho je P.Šíma.
a este dodatok, dost podstatny, vodu pit len prevarenu a usadenu,a mala by byt tepla.

damaxy

sakti drz sa svojho mena nazory respektujem kazdeho ved vies to je o slobode nebrat nevnucovat len naucit inak mysliet ale to musi kazdy sam

panika

cauko Shaktulik ♥

♥ u nas s kolotocmi vzdy pridu dazde..uz je to ajko pranostika..predvcerom sa zacali rozbalovat. predvcerom sa ochladilo

damaxy

more je Samko dobre a to teplo tam mnam uz nech je jun aby som mohla ale k Egejskemu ja tam som doma ja milujem Grecke ostrovy ja tam by som sa hned aj prestahovala

SHAKTI

samko tííííško!!!

ethi :-DDD prepac moja,som si myslela ze sa napchavas husacinkou :-DD
ahoj dami..u nas neprsi,zima ako v Rusku ale slniecko sem tam vykukne..

boze inak..citat toto forum,sa niekedy vazne musim drzat silno stolicky!!
same-nebavi ma zit,dnes spacham samovrazdu atd...ze by sa deti az tak bali skoly??? :-)

a to s tym zrkadlom nie su povery.. niektori ludia su fakt divni..odsudia to o com nic nevedia a drzia sa striktne iba toho co poznaju-ako koniky s klapkami na ockach..