Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
a nebude cistec ocianka idem to pohladat nemam rada ked nieco neviem
S tym zrkadlom ano v spalni by nemalo byt alebo prikryte vraj.No ja nemam ziadne v spalni ja mam v spalni ....no neprezradim bo by ste to chceli vidiet
na ten cistec sa treba opytat evicky zo Zltej lalie lebo tam sa pise:kym evicka s cistcom bezi uz adamko mrtvy lezi...Jan Botto
ahooooooj samko!
zijes ty vobec? som ta tu konecne nacapala. ani sa neohlasis. zijes ok? co noveho? ja som fajn.
Shaktulka, neboj sa ja som tú miestnosť poriadne využil podľa účelu, ale čo narobíš keď máš na izbe ešte syna. Musíš celkom pri tme, to ak sa náhodou zobudil. Áno máš pravdu, chodím každý rok do Chorvátska, na to isté miesto a aj do tej istej izby:-))) Ty potvora, ty si to uhádla. Ty si tam ešte nebola? Nevieš o čo prichádzaš! Nie Shaktulka, Repík je Agrimoniea herba a Čistec je Stachys recta. Ináč má biele kvietky. Ozaj, prečo má mať Ethel mastnú bradu od husaciny, kam išla?
Katuska ja hovorim...Neodsudzuj nic co nepoznas a co pomaha..
si myslim,ze ked sa ti tak na tu svadbu nechce ist,ze sa budes vyborne zabavat!!!
Obvykle to tak byva-ze ked sa na cosi tesim,tak to nevynde a ked sa mi do niecho nechce,tak je fajn.
Inak normalne mam pred ocami Etku ako sa napchava husacinou a loksami :-DDDDDDDD
zamastena cela brada.. :-DDDDDDDDDDDDDD
dobre..postudovala som si a palim von..
kuknem asi az vecer-to pre pripad,ze by po mne niekto tuzil :-DDDDDDDDDDDDDDDD
inak je krasne..len ma stve,ze sa mi slniecko schovava-nemozem si nabijat moje krasne kamienky :-D
no, a teraz sa odrovnám, neznášam tieto ceremónie, tieto čačky-flačky, tieto naťahovačky, žiaľ, petardy nemám:( ale mám korzet a už teraz nedýcham, to je výhra, čo? za pať minút odcházím, našťastie príde brácho, takže prvou škárkou ufujazdíme domov na autíčku:)))
ja na tieto duchovné vecičky nie som, ale niekedy potešia
pekný deň:)
samino presne...zrkadlo nesmie byt v spalni-podla feng-suej..a uz ked tam je- nemali by sme sa v nom vidiet-z postele,teda ho pred spanim niecim zakryt.
ano zrkadla odrazaju energiu..preto by nemalo byt ani oproti vchodovym dveram-pretoze nimi vstupuje energia do nasho pribytku a zrkadielko ju pekne vyrazi spat von dverami :-)
zrkadla su dost nebezpecne,ale aj uzitocne ak vieme ako ich pouzivat.. hlavne ich treba pravidelne cistit-inak viete,ze zrkadlo by mal pouzivat iba jeden clovek? hlavne sa nedivat do nejakeho do ktoreho kukla zla,zavistliva osoba,ale ho hned utriet mokrou handrickou atd. no ale to by som si tu mohla otvorit ezotericku poradnu :-DDD
bavia ma jednoducho duchovne veci..
stale cosi studujem :-D uz budem taka mudra..
sami lebo ty si to nevyuzil,resp.vyuzil zle,tu miestnost plnu zrkadiel!! mal si ju vyuzit podla jej povodneho ucelu,ako to robia Chorvati :-DDD ale to som nevedela,ze su az taki vasnivi milenci
....asi pojdem na dovolenku do Chorvatska :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ma teraz napadlo,ze ty tam chodis vlastne kazdy rok :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
aaaaaaaaaaa samko-zahada vyriesena-uz viem co je čistec!! obycajny REPIK !!!!
no v tych inzeratoch som sa praveze nedocitala nic..sami obch.zastupca..to ma tak vie nasrat..ale ako to pekne nazyvaju...len realita je ina..
Ozaj, čo si sa dočítala v tom inzeráte keď si sa tak nas... nasrdila?
Shakti,teraz na dovolenke som nejako nedobre spával, preberal a stŕhal som sa zo sna. Potom až doma mi to zaplo, čo je vo veci. Plná spálňa zrkadiel! Chorváti sú vášniví milenci a asi sa "pri tom" na seba radi pozerajú, asi ich to vzrušuje alebo čo. Obe krídla skrine boli zrkadlá, na čele postele zrkadlo, na stene veľké zrkadlo na ranný make-up. Pamätám, že niekedy, niekde som čítal, že zrkadlo a tuším aj lesklý kov odráža energiu a tým pádom by mohlo dochádza u človeka k nepokoju, nervozite a podobne. Môže byť nie?