Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:-)))) vidíš a ja ho milujem! A keby si dopočúvala do konca,čo si určite nemohla,tak by ti to niečo dalo,ak rozumieš,ale už som ti to tu raz napísala:-))))
Ako bolo u vetroša?Smutno,psíkove očká sa nechcú vyliečiť a nevidí,naráža do všetkého,musí chodiť na vodítku..:-(((
:-DDDDno Robika?? :-DD to neni moja parketka.. :-D
ale taky Nicolas Cage...boooooze!!! :-)
vetros vybaveny?? boze aj nas caka ockovanie..chudatko moje male :-)
no ano Ethi..ta tretia osoba,ale ja nie som kockacik :-)a ten ta miluje...
gomco koho miluje?? mna :-)katty,panci,teba,Dee :-)))
mnohozenstvo :-DD aby sme sa nepobili dámy :-DD
nuz ja sa s tymto kupat este tyzden nemozem :-((a tak keby ste ma videli aka som hezka..dorezana..ma smrtka oblizla..brrr :-D ale tak ked niekomu nic ine neotvori ocka...ze?? co uz..
ano ucil sa na mna...jaaaaaaaj...na mne sa moze ucit..kludne aj Anatomiu tela
:-DDDD
www.youtube.com
...tak na toto môžeš žiarliť Kockáčik....
Kuk na skok:-)))) Shaktulka,to ti stehy vyberala nová sila?:-))) Tak sa učil na tebe?:-)))) A načo ti to ešte viazali?Mne keď dajú stehy dole,už to len prelepia a zajtra sa môžeš kúpať...vaňa a pena...:-))))))
A toho tretieho človeka čo ma miluje som mala na mysli teba:-DD
Ale dala si mi chrobáka do hlavy a teda menovite rozpíšem kto ma miluje:-DDD okrem teba a ...Manžel,dcérka,pes,Aďula,Ivanka,Majka,Monča,Kuku lienka,Evka,Lucka,....booože nejdem ich všetky menovať:-DDD A netvárte sa divne,ano sú to samé ženy až na jedného...o iných mužoch neviem...:-))
Gombík...na teba žeby žiarlil?Veď ty miluješ inú a on to vie:-))))
..ten lekar musel zachovat profesionalitu..pozriet na svojho mrtveho syna,nevyronit ani slzu a zachranovat dalsich..obdiv...
ja ked vidim kvapku krvy uz lezim aka som pekna vystreta na zemi :-)
jaaaj mamca..bez make-upu by si sa ma mozno kusok aj zlakla-s make-upom vypadam ako Fergie z tej pesnicky :-DDDDDDDDDDD
to pre porovnanie :-DDD
hej lilith,mne sa jeden zabil v aute a laska na motorke..a ja sama som prezila jednu havarku..inak vtedy som neviem preco videla vsetko spomalene..
citit smrt je cosi...neda sa to opisat..
ale mame veselu temu :-)
rychlovka sikovna Shakti si spravila domace zapekanky mnam :-)kto si da??
musim si spravit prevez jednou rukou lebo velice setrili na obvaze :-D
inak uz aj na sono si clovek musi nosit vlastne vreckovcicky cim si ten "grc"
:-DD utrie ...
Jajaj,Shakti si dala dole make-up...a stratila sa....Chichi. A či ťa teraz spoznám?
Shakti,si TU...Celá...Nechcem nič rozoberať na kúsky,hľadať,analyzovať... Načo? Nič nevymazávaj,nech nič nechýba...Takú ťa poznáme...Teba máme radi.
ano...ale ak si nechal cosi zo seba,cosi podstatne,v minulosti...
prave mi segra poslala fotky z jednej havarky..fuu ..ta havarka sa stala predvcerom nedaleko nasho domu..sialena rychlost ked ti naraz do stromu rozpoli auto na dve casti..a asi najhorsie bolo vidiet ako si vlastny otec-lekar vytahuje mrtveho syna z auta..to len pre tych co tu stale opakuju ze nemaju preco zit a chcu sa zabit koli blbostiam.. citit smrt blizko seba neni nic prijemne...
idem cosi zjest..este som nie..a zhodit tento tazky make-up zo seba lebo nejak koli nemu nevidim :-DD
cauko frontman davno sme sa"nevideli"
:-)