Chcem si umyť ruky

SHAKTI

Dobru vsetkym,kto tu je,kto tu nie je,kto iba z poza roku pozera,tym ktori odisli, tym ktori pridu..zlym aj dobrym..prosto vsetkym..
a obzvlast tebe seruška :-)

SHAKTI

daj lilith to tricko! :-)ved my sme v podstate este mlade kočky :-DD len premyslame uz ako stare babky :-D
oki damy ja to uz idem zapichnut,neni mi dobre..toto bude daky bacilko :-D aspon dakto ma lubi.
tak relaxacny den vravis? co si pod tym predstavujes?? lebo ja si tiez rano poviem,ked vstanem,dnes nerobim nic,budem iba relaxovat :-D ale to si vzdy bohuzial iba poviem...
Dobru..

jaja

ja zas pojdem pozerat umrncane deti v pestunke=DDDA az potom si dam sprchu.neutop saaa lebo uz si ma navnadila na tricko,ci na 69nu?=DDDDNo jednoznacne ideme vysivat=DD

jaja

podla slov...takto premyslam asi tak rok...nieco ma priviedlo k tymto nazorom...ved to,ze najlepsie vykony,ale zdravie fuc..a to sa neoplati...radsej relax,ten je mnam=DDDZajtra budem mat taky relaxacny den po dnesku...super=D

SHAKTI

verite ze ja som to este nikdy nepila?
medovinu..
a tak ..stres mam rada,pod stresom vydavam najlepsie vykony-myslim pracovne :-DD len si to vzdy odnasa zdravie..
starsia-podla slov
ja cestne priznavam hrozne cislo 27 ale pridu aj hroznejsie,ze damy :-DDD
idem na cigu,vratim..
a kockacik ma uz nechce? :-)