Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?
Koľko týždňov od otehotnenia?
sweetsandra, to si ty ta, co si preliepala susku lepiacou paskou, alebo ty si ta druha, co si mysli, ze tehotenstvo je chytlave vzduchom? Teta doktorka na psychiatrii by ti isto pomohla :-DDD
Ak ma mat sex pre teba takyto "vyznam", radsej zvol celibat.
pod nickom Bojazlivka pise nieco o 12.12.2011, kde slo iba o petting, takze podla mna sex ani tentoraz ziadny nebol
ale proste ked si niekto urobi desiatky tehotenskych testov, za tie prachy by som uz sla na mega dovolenku
v oktobri prisahala, ze pojde k psychiatrovi, ale ako vidno, dodnes sa nepodrobila liecbe
Maoam - no, cize v oktobri sex nemala, to pisala, ze sa bozkavala a robila si testy ako diva, teraz pise, ze mohla otehotniet v decembri, ale zrejme zase bola s paskou na...s niekym v aute a teraz dotycnemu vypisuje, ci mu nevadi, ze nic nebolo, aby zistila, ze ozaj nic nebolo, tazky zivot musi mat
pozri si vo vyhladavaci temy, ktore zalozila osoba pod nickmy:
sweetsandra, blazon, Bojazlivka
Lulu, to chaosenie bolo v oktobri, ale ona zalozila viacero tem pod roznymi nickmi, hoci ide o tu istu osobu
Maoam - vtedy nemala, ale teraz pise, ze mala, ci vtedy to chaosenie to bolo v decembri? že este aj presny datum ma zakruzkovany v kalendari :D nie menstruacny kalendar, ale sexualny kalendar :D
ale ved ona nemala ziadny sex a ani 120ty tehotensky test, ktory vysiel negativny ju nepresvedci o opaku
uz prestan!!! to teraz za kazdym, ked budes mat sex budes zakladat taketo primitivne temy? chod na psychiatriu, ved sa ti ulavi!
Jedna zena na internete pisala,ze isla ku gynekologovi,ze ma pozitivne testy a povedal jej,ze nie je tehotna.Tak si urobila zase vela testov a vsetky pozitivne,tak opat k nemu isla a zase jej povedal,ze nie je tehotna.Zobral jej vsak krv a zistil,ze tehotna je a o ´par dni uz videl tehotenstvo na UZV a zena bola uz v 12tyzdni?Myslite si,ze je to realne?Ze zena je v 10tom tyzdni a nic gynekolog nevidi a posle ju domov s tym,ze nie je tehotna?