Strašenie na internáte.

Príspevok v téme: Strašenie na internáte.
beller

Uz vela rokov na jednom internate kde momentalne byvam strasi. A strasilo uz vela rokov predtym. Zretelne pocut kroky z prazdnych izieb, predmety samovolne miznú/premiestnuju sa a padajú na zem fyzikalne nezmyselnym sposobom - akoby ich nieco skôr postrčilo ako zhodilo, dopadaju tak dva metre miesta nez boli uložené. Niekedy je celkom zretelny aj sepot, slova sa vsak nedaju rozlustit lebo sa v polovici akoby zlomia. na izbach uz tiez padali obrazy, rozbijali sa zrkadla, vodovodné kohutiky sa otačali samovolne. Vacsina z izieb ma osobitny druh strasenia ( niekde su to kroky, inde padajuce predmety). Vsade je citit velmi neprijemna energia a clovek sa tu celkovo zle citi. Ludia kvoli tomu odchadzali takmer mesacne.
Internát sa vysväcoval kazdy rok, niekedy viac krat do roka ale vsetko to pokracuje.Je to ozaj neprijemne miesto na zivot. Preto sa pytam co mame robit my, co nemame inu moznost len tu zostat ?

alenka_maxova

young, dakujem za info, zozeniem si k tomu dake podklady, aby som vedela presne o com hovoris :) Vravim, nikdy sme s priatelom neskumali, co to vtedy zo mna "letelo". Som rada, za vsetko, co som si tu precitala, bolo to velmi inspirativne :) Apson vidim, ze su ludia, ktori vnimaju na podobnej urovni ako ja. I ked nie som az taka citliva na duchov ako vy, mam k tomu velmi blizko :)

Yong

Deria : mne učiteľky na základnej hovorili , že som veľmi vyvinutý myslením, že mám názory a správanie ako dospelý, no tomuto sa venujem nie dlho , ako som sa začal bližšie venovať Buddhizmu čítal som o tom články , ako Buddha meditoval a tak , tým som začal bude tomu asi rok

maoam: tak vieš u niekoho to ide samé , u niekoho nie , ale aj keď má niekto talent na spievanie snaží sa ho trénovať

idem spať, už aj na mňa je veľa hodín, majte sa a dobrú noc

Maoam

Yong, ked som bola v tvojom veku, bolo to velmi intenzivne, pre mna velmi neprijemne, lebo to bolo strasne silne a cele roky sa to tahalo, vlastne ked som bola mladsia, snad viac ako teraz, teraz sa to objavuje v inych veciach, ale clovek sa meni, dozrieva, vyspieva...takze paralelne s tym sa meni iste aj tato oblast

Maoam

Yong, ja to mam, ako som uz pisala, od malicka ale vekom zistujem, ze sa tie veci krystalizuju, vyjasnievaju, ako keby sa cibrili, hoci ich necvicim vobec, ja sa tym absolutne nezaoberam, nic o tom necitam, nevlastnim o tom ziadnu literaturu ani ju nevyhladavam

ale bude to vekom, skusenostami, asi sa to nejak s clovekom taha cely zivot

Yong

Maoam : venujem sa astralnemu cestovaniu a takým veciam , keďže z toho údaju som zistil , že si aj na veci s duchmi zrelá (nejde o to,že by si bola nejaký šrot ani nič také , ale tu sa to bere tak,že ľudia pod 20 nie sú ešte zrelý na to.
Alenka: tak to si ešte mladá , o pár rokov sa môže stať , že ak je to naozaj tvoja astrálna duša, čo videl tvoj muž , budeš môcť byť v astrále

mimochodom ja mám 16 rokov (vek nehovorí všetko)

Deria

a uz som opisovala aj v inej teme jeden moj konkretny pribeh, este ze som mala svedka, inac by som si myslela, ze mam nejaku psychicku poruchu.:)