bibisa, tesi ma, ze si sa nenahnevala, lebo väcsinou sa tu clovek stretne hned s utocnymi komentarmi, to je super vlastnost, ze si to vzala s humorom :-DDDD
bibisa, k tvojmu problemu, ktory si tu opisala, vies, moj osobny dojem z toho je ten, ze ta vec s tym tvojim chlapom je len druhorada
kvoli tej jeho zmene, ktora sa chysta, ti len viac udrel do oci tvoj vlastny zivot a problemy v nom, alebo inak povedane, veci, s ktorymi nie si spokojna alebo ktore ta frustruju
mozno tvoj priatel bol jedinou takou 'istotou' momentalne a ta sa teraz tiez poriadne kyve, takze sa citis neisto
to je uplne normalne, asi kazdy by sa tak citil
neviem, kolko mas rokov, mozno si to uz niekde pisala, ale z vlastnej skusenosti ti mozem povedat, ze nie je dobre sa riadit podla muza alebo sa na neho nejako podvedome fixovat, ze co urobi on a podla toho sa zariadim ja - tento styl je dost odsudeny na zanik,a le mlade baby a zeny to tak robia, lebo sa najprv musia naucit vyjst same so sebou a zariadit si zivot podla seba a vlastnych tuzob a priorit
a to je tazke, ja uz mam po 30ke a stale sa hladam v mnohych oblastiach a tiez testujem, skusam, co vlastne pasuje ku mne a kazdy den sa daco nove dozviem, mam fazy frustracie, mam fazy zufalstva, asi ako kazdy clovek
v dnesnej dobe najviac chyba mladym istota, to, co bolo za ery nasich rodicov samozrejmost, kazdy mal istu pracu, kazdy mal strechu nad hlavou, vsetko bolo take iste, bezpecne, vztahy boli tiez ovela stabilnejsie a trvacnejsie ako dnes
teraz je to pravy opak
co sa komplexov z postavy/vzhladu tyka, co tym myslis, ake 'zle' to je?
co sa s tym da robit? (urcite sa da!)