ani neviem ako mam nazvat tuto temu

Príspevok v téme: ani neviem ako mam nazvat tuto temu
User_37597

nepytam si radu,ani p.cung,ani vysmech.
skor by som chcela vediet ci uz sa citila niektora z vas tak ako ja.tak divne az neprijemne.
predpokladam ze vela z vas uz bolo v situacii kedy partner menil zamestnanie,no a nikdy vas nenapadlo co ak tam stretne inu?co ak si snou zacne?co ak to presne takto skonci?
neni to panika-skor by som to nazvala mierna obava na zaklade toho ze sa to uz raz stalo s byvalim.a prave preto rozmyslam ci sa to nemoze stat znova.
bola uz jedna z vas v tejto situacii?ako sa vyvinula?

ja naozaj nehladam radu a vase silno poucne komentare o tom ake ste podaktore emancipovane a samostatne zeny,chcem vediet ci ste to uz zazili.
dik

User_37597

ale nejde o "kontrolu"..ale tu naozaj nehrozilo ze niekoho stretne..v robote mam na mysli.za jedno na vsetky zeny tu nadava,za druhe je totalne znechuteny s tejto prace.
doma-nebyvame spolu.chodi si von kam chce v podstate.ozve sa normalne,nedlabe na mna.no je to rozdiel ako hovorim tu a BA.som zvedava ako bude riesit otazku cestovania a ako bude riesit potom pripadne byvanie tam pretoze neverim ze ho to bude bavit stale cestovat.

User_37597

no dobre bude potrebne objasnit este jednu vec.
momentalne este robime spolu.neuznavam pracovne vztahy.no my spolu robime cca rok a sme spolu viac ako 4.a odchadza kvoli kolektivu,platu a veru ze ma na lepsiu robotu.

User_37597

nie nie to zas nie..nebudem taka a nebudem mu robit sceny.keby tomu tak je tak by som bola ako jedna znama ktora svojmu priatelovy zakazala sa zdravit susede lebo jej to vadi :D

kazdy mame ine hodnoty.100 ludi 100 chuti takze beriem aj ine nazory ktore sa tu objavuju.
kludne piste dalej ;)

xxxxxxxxxxxx

hm no ja si zakladam vztah na viacerych veciach a to dovera, komunikacia, sex, chemia :-D beriem to ako taky komplet co ten vztah musi mat... ked jedno z toho chyba uz to nieje to a uz niesom spokojna a tym padom nemam dovod ostavat vo vztahu ked mi napriklad niekto neveri..

myslis na to ze sa to stane,nahovaras si ze to pride ach pardon tak nie podozrievanie ale namyslanie... take namyslanie uz nieje daleko od podozrievania. zamestnaj si mozog niecim inym nenud sa lebo sa z toho zblaznis :-)

inu by mohol stretnut aj v starom zamestnani, alebo len tak na ulici, v obchode hoci kde keby chcel... moj byvaly si nasiel inu na pokeci a teraz nejdem sa znervoznovat nad tym ze moj terajsi ide sem tam na pokec...nech si chodi...

slnečnicaa

Nieje to o možnostiach, je to o človeku, tvoj partner je dospelý, mal by vedieť čo chce a ak chce teba, na inú možno pozrie, ale to bude tak všetko. Hlavne sa nestaň žiarlivou hysterkou. A ešte k tej dôvere-u mňa je to základ vzťahu

User_37597

450 ixov
akoze o com ten vztah je.je to o komunikacii.vies ty si zrovna ten tip ktory si povie ze dovera je zaklad vztahu a ja som ten kotry si povie ze komunikacia je zaklad.nikto mi to nevyvrati.
ja ho z nicoho nepodozrievam(to si napisala ty)
ja len hovorim ze myslim na to ze co ked sa to stane.ono je rozdiel ostat niekde na blizku a je rozdiel ist robit do BA.je rozdiel v nom a vo mne.
vsetko je to o moznostiach a ver mi ze on ma viac moznosti ako ja a v Ba ani nehovorim. chapes

User_37597

alee nie :)
ja si vsimnem vsetky odpovede len pri niektorych si myslim ze moc koment nieje dolezity lebo bud za a) vystihuju to co som mala na mysli alebo je to vasa skusenost.ako som povedala nepytam radu ale ci s tym mate skusenost a mozme to aj nazvat takou malou statistikou ze kolko z vas tak isto nad tym rozmysla/rozmyslalo :)
som vdacna za kazdu radu Annika1987 ;)