ani neviem ako mam nazvat tuto temu

Príspevok v téme: ani neviem ako mam nazvat tuto temu
User_37597

nepytam si radu,ani p.cung,ani vysmech.
skor by som chcela vediet ci uz sa citila niektora z vas tak ako ja.tak divne az neprijemne.
predpokladam ze vela z vas uz bolo v situacii kedy partner menil zamestnanie,no a nikdy vas nenapadlo co ak tam stretne inu?co ak si snou zacne?co ak to presne takto skonci?
neni to panika-skor by som to nazvala mierna obava na zaklade toho ze sa to uz raz stalo s byvalim.a prave preto rozmyslam ci sa to nemoze stat znova.
bola uz jedna z vas v tejto situacii?ako sa vyvinula?

ja naozaj nehladam radu a vase silno poucne komentare o tom ake ste podaktore emancipovane a samostatne zeny,chcem vediet ci ste to uz zazili.
dik

lulu22

bibisa, čo by bolo pre teba horšie? ak by ťa s tou "vymyslenou budúcou kolegyňou" podvádzal abo by sa do nej rovno zamiloval a opustil ťa??
vieš ono môj príklad zo života je asi taký, že sa mi stalo už 3x, že ma partner prestal z ničoho nič milovať. nebol na to nijaký dôvod(podvod, hádky, zlý sex, málo komunikácie a pod.) a aj tak sa to stalo. sestra mi požičala jednu knihu - Tajomstov príťažlivosti sŕdc - a tam je to tak jednoducho napísané, vysvetlené, že ak podvedome myslíš stále na to, že čo ti urobil bývalý priateľ a čo ak mi to spraví tento môj súčasný??? tak ty si to pritiahneš ani nevieš ako.. ono to možno znie hlúpo, ale mne sa to naozaj stalo. čo som mala posledný vzťah(cca mesiac som free), tak bolo nám spolu úplne úžasne a ja som začala asi po pol roku myslieť na to, že čo ak ma aj on prestane ľúbiť? spraví mi to tiež a pod. hm a stalo sa to. normálne sme spolu ležali, zaspávali a ja som mala také čudné neopísateľné pocity..do týždňa ma opustil.. fakt je to asi smiešne toto, čo píšem, ale proste čo vyžaruješ-to priťahuješ!
takže sa tým netráp, nemysli na to, buď taká, akú by nevymenil ani za najväčšiu sexicu na svete.a ak náhodou áno, tak ti za to nestál :)

Maoam

bibisa, neopustaj sa, vzdy si tu vystupovala velmi sebavedomo a ak si dobre pamätam, nie si nahodou bisexualka? no tak mas hned po probleme :-)

alenka_maxova

bibisa, viem ze verit 100% sa asi neda. Mozno to niekto dokaze, ale napriklad ja nie. Stacilo mi par raz, ze som bola oklamana a ....Lenze touto svojou nedoverou si obcas kazime vztahy s ludmi, ktori by nas realne nikdy neoklamali. A mimo ineho, chces zit neustale v strachu, ze "co ak pridem o svojho chalana"? Ten moj mi vyvetlil, ze prave kvoli tomu prehnanemu strachu mozem onho prist...Nevsugeruj si, ze sa urcite cosi pokazi, ze urcite stretne druhu. Prave naopak, mysli na to, ako je vsetko dobre a ze ty nemas ani len najmensi dovod na pochybnost. Ja som sa to uz naucila, prehnany strach naozaj nikam nevedie, len k neustalym obavam, vycitkam, podozrieniam a podobne...

User_37597

NO POKUSIM SA..neslubujem ;)

dakujem vsetkym za vase prispevky..idem do prec odtialto.
inak si sa trafila celkom slusne :D
hladna som,hlava ma este sice neboli ale lezie na mna nejaka uzasna choroba.
caf ;)

slnečnicaa

Občas na to verím:-) Akože chcem strašne tú kabelku, úplne veľmi ju chcem, mooc, mooc a nakoniec si ju kúpim:-) Ale nie, srandujem:-))
Nemôžeš si nahovárať,že nie si preňho dobrá! To nerob, lebo to tak bude navždy, pri každom chlapovi. Budeš jednoducho nula.
Teraz to možno cítiš viac lebo:
-bolí ťa hlava
-si unavená
-máš pms
-si hladná
-atď
:-)
vypusť to z hlavy, to, že sa ti to už raz stalo, neznamená, že sa ti to stane znova

User_37597

nemozem povedat na 100% ze si to myslim.ale boli urcite okamziky kedy mi to tak prislo ze toto sa stane urcite lebo som to tak pocitila.
nebudem hovorit ake lebo ver ze by sa vela ludi do toho zacalo pindat.
ja riesim iny "problem".
proste su niekedy momenty kedy to viac pocitujem ze niesom pre neho dost dobra.mozno si to len sama nejakym sposobom prekrucam.
ja nic neprivolavam :D fakt veris na to ze si to clovek privolava ked o tom stale melie??? :)

slnečnicaa

To mi vyznelo, ako keby ta tvoj priateľ bol schopný vymeniť za výstavný kus, ale v hlave by mal ten výstavný kus nas...té, vážne si to o ňom myslíš?
Nechaj to tak, lebo si to privoláš:-)

User_37597

ved prave ze mozno.
nebavy ma byt stale v pochybnostiach.ale ani v istote nebudem nikdy.stat sa to moze komukolvek ze sa "zalubi" do niekoho ineho.ale vies ono to je asi takto: prevazna vacsina zien sa zalubi do ineho lebo nedostava od momentalneho priatela to co by potrebovala ale u muza vyhravava vzhlad a temperament.-vo vacsine.
ja neviem.necitim sa byt dostatocne dobra pre neho-tak ale ja som ina a povahu si nezmenim.neviem mozno by to 4 roky nevydrzalo keby som ina.
tazko povedat co bude ale ak si este spomeniem o take dva mesiace na tuto temu urcite vam napisem ako s ato vyvija ;)

slnečnicaa

Pracujem takisto v Ba, v prevažne mužskom kolektíve, priateľ pracuje u neho v meste, v prevažne ženskom kolektíve. Keby som sa mala zamýšľať nad tým, kde, ako, kedy, koho stretne, tak sa z toho zcvoknem. Myslíš, že ja som modelka? V žiadnom prípade:-) Komplexy? Tie mám tiež:-) Ale viem, že priateľ ma miluje takú, aká som, ja jeho tiež.