Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ani neviem ako mam nazvat tuto temu

Príspevok v téme: ani neviem ako mam nazvat tuto temu
User_37597

nepytam si radu,ani p.cung,ani vysmech.
skor by som chcela vediet ci uz sa citila niektora z vas tak ako ja.tak divne az neprijemne.
predpokladam ze vela z vas uz bolo v situacii kedy partner menil zamestnanie,no a nikdy vas nenapadlo co ak tam stretne inu?co ak si snou zacne?co ak to presne takto skonci?
neni to panika-skor by som to nazvala mierna obava na zaklade toho ze sa to uz raz stalo s byvalim.a prave preto rozmyslam ci sa to nemoze stat znova.
bola uz jedna z vas v tejto situacii?ako sa vyvinula?

ja naozaj nehladam radu a vase silno poucne komentare o tom ake ste podaktore emancipovane a samostatne zeny,chcem vediet ci ste to uz zazili.
dik

xxxxxxxxxxxx

bibisa pozri nakoniec sa to mozno vyvinie tak ze sa vrati a nepojde do tej ba.. takych bolo co tam isli za lepsim platom a nakoniec zistili ze tie vydavky okolo su vacie a vratili sa domov :-)

User_37597

ale prosim ta aka zmena.
ja by som kludne skusila spolocne byvanie aj som mu to hovorila ze ma to nebavi takto kvoli istym veciam ale tak on sam povedal ze anjprv musi vediet kde bude mat nove zamestnanie,ci ho to bude bavit a ci to bude aj platovo dobre.
a ked zacne robit v BA ake riesenie je?no ja to nevidim inak ako ze on ostane v ba a ja tu aj splesniviem.bohuzial nemozem si dovolit hladat inu robotu..toto je moj start do "zivota" a takuto mzonost by som inde nedostala ako som dostaal tu kedze ani zdaleka som nestudovala to co robim.,..platovo 0 bodov ale mam sancu sa naucit anglicky.a az ptoom mozem uvazovat o nejakej Bratislave.takze aj preto tie myslienky.
nech ako kolvek ratam nevidim niaku moznost ako by sme spolu mohli byvat s tym ze ja tu budem robit on tam a aby ani jeden z nas neprecestoval kopec casu a predovsetkym penazi.

xxxxxxxxxxxx

a ty neuvazujes o zmene? zeby si isla s nim? aspon by ste zacali spolu zit... Pozri je to dost a bohvie ako bude mat zmeny inak ako ty a bohvie ci si potom najdete na seba cas.Ubytovanie v BA je tiez financne narocne..a takto za sebou stale dochadzat...aj ked niekedy ani to nepomoze, co som pisala o tom byvalom tiez sme boli od seba okolo 70km daleko a ja som sa pristahovala do jeho mesta ale nezili sme spolu len ja som tam isla aj koli praci lebo ja som zo zapadakova.

Trufla preco naivky a princezne? zato ze verime svojim priatelom? Mna uz tiez podviedli parkrat ale na co sa zbytocne stresovat? zena sa len takto tresta, znizuje si sebavedomie... moj chalan v praci kazdy den pride do osobneho kontaktu s peknymi zenami to aby som sa kazdy den isla zblaznit??? :-) a tiez niesom najsamkrajsia, som tlusta mam svoje chyby...

bingham

Niektore ste tu spominali ze je to o cloveku...ale je to hlavne o moznostiach :)

takze kludne sa moze stat ze si tu niekoho najde...alebo minimalne podvedie(aj ked nemusi samozrejme)

hehe...a ze dovera ??? budte uprimne...ani vy svojim priatelom nedoverujete na 100% ;)

User_37597

dobre trufla napisala si to fajn.
ale to sa nechystam sa snim o tom porozpravat.on je jeden s tych ktory nepotrebuju davat zene tie slova "istoty".
a ja ho nebudem nutit aby mi to hovoril ked mozno sam to tak nebude mysliet-teda vazne.

User_37597

pre tento krat to shaula vystihla ako jedina najlepsie.
odhadla uplne presne ze som zakomplexovana.nebudem to tu vykladat podrobne no moje sebavedomie je na bode mrazu.nemam si ho ako zvysit.aspon momentalne.
poviem to tak po lopate-viem ze existuju aj lepsie vyzerajuce baby.

Truufla

bibisa je úplne normálne keď nad tým myslíš, a podľa charakteru svojho priateľa by si mala postupovať v myšlienkach ďalej. Či ťa to nezožiera zbytočne alebo či to je oprávnené.
Muži sú rôzny.
Môj muž má veľa kolegýň a sú spolu strašne často, častejšie je v práci ako doma. A poviem ti, keď sme sa ešte len spoznávali strašne mi vŕtali všelijaké chrobáčiky v hlave. Ale keď som tie jeho kolegyne spoznala tak som sa len smiala sama na sebe, že s takými opicami by určite nič nemohol mať. Jedine keby si sám dobrovoľne vypichol oči a nemal charakter.
Pozri a ženy ktoré nezažili neveru alebo podobné veci, nikdy ALE NIKDY! nepochopia čo si to tu vlastne napísala. Žena ktorá to zažila je už veľmi opatrná a sklamanie alebo prehra vo vzťahu veľmi bolí takže - prirozdene ktorá by si to chcela zopakovať? Dôverj ale preveruj - to je svätejšie ako sväté písmo!
A ako tu jedna píše - "že sa ti to stalo s bývalím nemusí sa ti to stať aj s terajším" tak o tom som vlastne napísala- ktorá to nezažije tak to nepochopí, tie príspevky o chorom zmýšľaní či vzťahu sú celkom bezpredmetné. Mne sa to stalo raz a do konca života na tú traumu nezabudnem, nebola to sranda mne tu išlo o životy. Takže ja verím ale len tak pol na pol a môj muž to vie a toleruje to.
Povedz priateľovi svoje obavy, veď nie je na tom nič zlé. Uvidíš, možno ťa on sám upokojí.
A takže - tie myšlienky sú bežné a má ich každá jedna žena. Len naivky také myšlienky nemajú a ešte v dnešnom svete...no hotové princezné to musia byť:D

ShaulaThalit

Podľa mňa sú presne tieto obavy obrazom nás samých. Vlastnej zakomplexovanosti, nulového sebavedomia, nulovej istoty. Na druhej strane je to prirodzené vzhľadom na to, že dvaja partneri spolu trávili čas v práci, aj doma... čo nie je vždy výhra...