bibisa je úplne normálne keď nad tým myslíš, a podľa charakteru svojho priateľa by si mala postupovať v myšlienkach ďalej. Či ťa to nezožiera zbytočne alebo či to je oprávnené.
Muži sú rôzny.
Môj muž má veľa kolegýň a sú spolu strašne často, častejšie je v práci ako doma. A poviem ti, keď sme sa ešte len spoznávali strašne mi vŕtali všelijaké chrobáčiky v hlave. Ale keď som tie jeho kolegyne spoznala tak som sa len smiala sama na sebe, že s takými opicami by určite nič nemohol mať. Jedine keby si sám dobrovoľne vypichol oči a nemal charakter.
Pozri a ženy ktoré nezažili neveru alebo podobné veci, nikdy ALE NIKDY! nepochopia čo si to tu vlastne napísala. Žena ktorá to zažila je už veľmi opatrná a sklamanie alebo prehra vo vzťahu veľmi bolí takže - prirozdene ktorá by si to chcela zopakovať? Dôverj ale preveruj - to je svätejšie ako sväté písmo!
A ako tu jedna píše - "že sa ti to stalo s bývalím nemusí sa ti to stať aj s terajším" tak o tom som vlastne napísala- ktorá to nezažije tak to nepochopí, tie príspevky o chorom zmýšľaní či vzťahu sú celkom bezpredmetné. Mne sa to stalo raz a do konca života na tú traumu nezabudnem, nebola to sranda mne tu išlo o životy. Takže ja verím ale len tak pol na pol a môj muž to vie a toleruje to.
Povedz priateľovi svoje obavy, veď nie je na tom nič zlé. Uvidíš, možno ťa on sám upokojí.
A takže - tie myšlienky sú bežné a má ich každá jedna žena. Len naivky také myšlienky nemajú a ešte v dnešnom svete...no hotové princezné to musia byť:D