Zivot bez deti?

Súvisiaci obsah

jajaja295.

leila ja mam taky isty pocit ako ty a je mi fuk, co si o mne ludia myslia :D, dokonca moja starsia segra to nechce pochopit, lebo ona mala prve decko uz ako 23 rocna :D a vidim, kolko nervov ju to stale a tak...

tpch1

Ludia v dnesnej podobe su velmi velkym omylom prirody. Udajne vrchol evolucneho rebrika, podla mna tazko zdegenerovane plemeno urcene na zanik.

tpch1

Ja budem mat kopec deti, ked sa raz narodim ako papagajica z Madagaskaru. Ako clovek deti nechcem, ludia by mali vyhynut.

zewa

Niektoré ženy nemajú vyvinutý zmydel pre rodičovstvo. Stáva sa to bežne. Možno príde doba, ked si usporiadas život natoľko, že ich budeš chcieť. A možno budeš celý život venovať práci a budeš vo svojom odbore vynikajúca. A deti sú podľa mňa vveľmi obmedzujuce, najmä pre matky. A ak sa rozhodnes mať deti v 45ke, tak si predsa môžeš adoptovat. No nie je nič zle žiť bezdetna a aj slobodná. Život je len jeden, preto má byť taký aký ho chves ty. Podla teba. Ak budeš mať sj naďalej výčitky a cítiť tlak okolia a trápiť sa, navštív psychológa, pomôže ti vnímať svoj život správne bez výčitiek. Všetci sa pýtajú prečo nechceš deti. Ja sa pýtam, prečo ivh chcú.

Maoam

zuzu33: reagovala som na losta a opisala som pripad jednej zeny, ktoru poznam osobne a ona to skutocne takto berie, co je blbe :-(

inak suhlasim s tym, co pises

beskyd: tak ludi, ktori rozmyslaju, je malo

beskyd

no, kedze clovek je v zasade len biologicky determinovany program, tazko sa bude niekto pred plodenim deciek zamyslat nad tym, ci tymto odovzdaju dobre geny a budu im vediet poskytnut dostojne zazemie pre vyvin a zaroven si malokto polozi otazku do akeho sveta a do akej spolocnosti sa tie deti narodia a ci je to pre ne nejakym sposobom vyhodne.

zuzu33

maoam,to je zas trochu extrem,ako matka si myslim,ze ziadna zena nezavidi inej bezdetnost.ja sama nie som ten typ zeny,co odmalicka sniva o babatku a sialene miluje deti,ale po narodeni syna som pochopila,ze rozmer materinskej lasky si jednoducho clovek nevie predstavit,ak to dieta nema,takze si myslim,ze vacsina matiek by nikdy nemenila svoj stav.
ale je pravda,ze aj ja sama krutim hlavou nad rodinami s 3 detmi,ked nie su financne nato zabezpeceni.

Maoam

lost, poznam zensku, ktora tlaci na bezdetne zeny, aby sa vydali, vies preco? aby aj ony mali problemy, ako ona a nemohli z nich len tak uniknut....

proste toto je otras