Prežívate, alebo neriešite?
Sám / sama na Valentína
Tak je to den v kalendarnom ponimani ako ine dni. Ale tak viete ako..
Fero .M no ano ,mne sa zda akokeby ma uz ani nelubil, nemozme sa stretavat casto a okrem toho ked sa stretnemem skonci to stale rovnako-fyzicky, jeho fyzicke a kučerave narazky ma uz desia a urazaju a stale som ja zla lebo vycitam ..a pritom chcem jedine aby bol so mnou ale stále jeho robota a kamoši ......a mne ani nejde ovalnetina len chcem byt s nim .
3 tyzdne niekoho nevidite, cakate, ze aspon na valentina odlozi svoje osobne problemy, ktorych sa da zbavit jednoduchymi rozhodnutiami a prezijete pekny vecer, ale zial.
a keby toho partnera nemate, tak by ste to nerozdychali ci ako, ked uz neviete prezit, ze ten druhy je v praci :D
neviem, co vsetci na tom Valentinovi vidite :DD ved je to den ako kazdy iny
No baik 1.1. Chapem ta presne. Najhorsie ked sa ten druhy k nicomu nema..
aj ja budem sama :( prvy valent po niekolkych rokoch a on v praci a ja tiez :( ale ja som si mohla vybavit volno len on nie- a ani nechce sa mi zda :( je to o to smutnejsie :(
Nechcem tuto vseobecnu temu zahlcovat svojimi problemam. Asi mi nevide Valentin tak ako sme si planovali a samozrejme nie koli mne. Budeme obaja doma. Bezdovodna nespokojnost, nevyrovnanost a nervozita je teraz modny doplnok.
:-D:-D