Prežívate, alebo neriešite?
Sám / sama na Valentína
:-)) ja tu srdiecka nevidim, ale je to pravda. Prehana sa to. Ale to si mozem povedat aj o velkej noci, vianociach..ci?
ja napr. tento sviatok "neoslavujem", lebo k tomu nemam vztah z minulosti vobec.
na druhej strane, ked si chcem kupit cervene spodne pradlo, je ten idealny cas .)))
xdanielax, napriklad preto, lebo na den matiek nesvietia na kazdej stranke srdiecka. Vid priklad tato stranka, aj tu ich mozes momentalne vidiet. Vcera som bola v obchode a musim povedat, ze tolko ruzovej som davno nevidela...Keby sa taketo haloooo robilo aj okolo Dna matiek, tak ten "sviatok" prestanem rovnako akceptovat...
polozme si otazku, preco su ludia ochotni akceptovat, ze existuje napr. den matiek a zaroven nadavat na valentina.
Aspoň že sa našlo viac normálnych ľudí ktorý vedia používať mozog :)
hehe, v tento den budem chodit po ulici a nakuknem do kaviarni a restauracii, spravim si statistiku a podla toho uvidim, ze kolko ludi ma zmasirovane mozgy..
zas ja som oapcny extrem :D ja zabudnem aj na vlastne narodeniny :D
ale nevidim v tom ziadnu logiku to slavit.. to mam byt stastny, ze som o rok starsi ? :D
haha, potom by logicky pohreb mal byt neskutocna rozbijacka - slavnost..
ale mimochodom.. to ze niekto nacarbe do kalendara ze 14.2 = valentinko.. to neviem preco by mal dat dnu co i len o 1 femtometer vyssiu hodnotu, ako uplne bezny den, napr 31.aprila ..
absolutne to iste je den matiek, den otcov, den deti, den krokodilov..
jedine co je na tomto dobre je, ze nam ako hlupakom pripominaju, ze aha, mame matku, otca, krokodilov a co ja viem co :)
ale ze by som bol z toho v kolenach ze huhuhu valentin huhuhu hohoho, idem sa zblaznit :D
nepomozem si, musim na to nadavat :D je mi luto
:D Naposledy som Valentina riesila, ked som mala 9 rokov a od spoluziaka som dostala zamilovanu pohladnicku :D Probuh, ja svojmu milemu nechavam zalubene listocky hoc kedy a kedze nemozme byt spolu cely tyzden, len cez vikendy, vzdy sa k sebe spravame tak milo a dobre, ako len vieme :) Cize, Valentin neriesiiim!
No ja pol dna stravim v skole s nabitymi povinnostami a zvysok dna potom 4,5 hod.vo vlaku domov, takze mi zrejme ani nenapadne,ze nejaky Valentin je. Ale hej,kupim nejaku pochutku mojmu psovi,lebo ten je vernejsi ako 100 chlapov :-D a tiez nasim nejake to cokoladove srdiecko,len tak pre radost :-) Inak to neriesim vobec
Tany napíšem ti to tretí krát.
Valentín aspon pre mna - je normálny den ale s tým, že je to den lásky a je to len jeden den navyše z tých mnohých, kedy svojej priatelke poviem čo k nej cítim a čo pre mna znamená. Ide o to, že tento den je na svete oficiálny a preto je o malu mirkohodnotu hodnotnejší zo spoločenského hľadiska pre normálnych ludi ako iný den.
Mne nejde o darčeky, ja nič nechcem. Stačí mi stráviť tento den príjemne so svojou polovičkou a v pohodlí.
Lenže ak sa na to budeme pozerať skepticky, a brať to ako obyčajný den, tak vlastne nemusíme oslavovať nič. Píšem aký je to bežný den, ale v utorok budeš čakať aspon čokoladu a priateľovi dáš nové boxerky...
Fero to že ti na niekom zaleží sa nemá hovoriť len 14.2, si myslíš že iný deň na to druhá osoba nečaká? Valentín je na to aby chlapi nezabudli obdarovať polovičky (samé reklamy, akcie, všade prehnaná výzdoba zo srdiečkami,prehliadol by to len slepí) lebo často krát sa stáva že zabúdajú na výročia, narodeniny, meniny...
Asi si dáme dobru večeru, zajdeme niekam s priateľmi, alebo len tak doma.. či? :) čitam že aj ožran párty sa budu konať :D